Zviedris pēc avārijas sašķaida blondīnes tālruni
Publicēts 19. novembrī, 2013.
Satiksmes negadījumā aizvadītajā nedēļā iekļuvis šovmenis Leons Zviedris. Pats mākslinieks saniknots ne tik daudz par viņa auto nodarīto skādi un zaudēto laiku, bet to, ka avārijas vaininiece pat pēc avārijas turpinājusi runāt pa mobilo tālruni.

  

Negadījums noticis pagājušajā ceturtdienā, kad horeogrāfs Leons Zviedris devies uz tirdzniecības centru «Olimpija», lai ieņemtu vietu konkursa «Garākās kājas Latvijā» žūrijā. «Ārprāts! Pat nopirsties vairs nevar, lai visa Latvija neuzzinātu!» pārsteigts par »VZ« telefonzvanu bija Zviedris. Pēc viņa stāstītā, avārija bijusi diezgan sīka, tomēr nepatīkama. Kāda sieviete ar mersedesu ieskrējusi Zviedra šogad autosalonā nopirktajā «Nissan Juke» ritenī. «Atkal viena blondīna neatšķir gāzes pedāli no bremzes, turklāt vēl runāja pa mobilo tālruni. Viņai gan tas diezgan sāpīgi beidzās. Saniknojos, ka viņa vēl pēc avārijas turpināja tarkšķēt pa telefonu, tāpēc izrāvu to viņai no rokas un triecu pret zemi. Visas daļas salasīju un atdevu, lai pēc tam nesaka, esmu nozadzis,» stāstīja horeogrāfs.

Kā avārijas dalībnieki pēc tam vienojušies, Zviedris neatklāja, vien lēšot, ka skāde abpusēji galu galā bijusi aptuveni līdzīga. Šonedēļ servisā automašīnas remonts izmaksājis 200 latu. «Man jau vizuāli šķita, ka tur nekas nav. Meistari uzlika [automašīnu] uz stenda, pārbaudīja un atklāja visādas nobīdes,» pazūdījās mākslinieks.

Avots: Ulvis Strautiņš / Vakara Ziņas nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: