Valsts prezidents Bērziņš izklaidējas bez sievas
Publicēts 7. janvārī, 2014.
Nav daudz tādu pasākumu, ko apmeklētu visas trīs augstākās valsts amatpersonas – Valsts prezidents, premjers un Saeimas priekšsēdētāja.

 

Acīmredzot sports tomēr ir lieta, kas neatstāj vienaldzīgus arī valstsvīrus, jo tieši uz «Gada balvu» sportā ieradās šī trijotne. Zīmīgi, ka ar otru pusīti ieradās vien Saeimas priekšsēdētāja, kamēr abi vīriešu kārtas valstsvīri ieradās vieni.

No malas vērojot, nevarēja nepamanīt, ka citkārt pastīvais Valsts prezidents Andris Bērziņš pasākumā burtiski atplauka, laipni sveicinoties ar visiem, fotografējoties kopā ar sportistiem vai vienkārši tāpat jautri ar viņiem papļāpājot. Patiesībā »VZ« neatceras gadījumu, kad Bērziņš kādā pasākumā būtu palicis tik ilgi pēc oficiālās daļas beigām. Šķita, ka sporta pasākums prezidentam tiešām iet pie sirds – nevienam netika solīts pa galvu – laipni smaidi vien! Lai arī nav dzirdēts, ka Bērziņam būtu melnā josta džudo kā Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam vai basketbola pieredze kā viņa priekštecim Valdim Zatleram, šķiet, sports un sportisti valsts galvu tiešām ietekmē pozitīvi.

Avots: Vakara Ziņas, nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: