Vai Pļavniecei izjukušas viņas lesbiešu attiecības?
Publicēts 4. septembrī, 2013.
Ar ne visai saprātīgu gājienu pagājušās nedēļas sākumā izcēlās glītā aktrise Ieva Pļavniece, kura »VZ« žurnālistam uz personisko e-pastu uzrakstīja dusmu un draudu pilnu vēstuli: «Ļoti glaimojošs, tolerants un visādi citādi gaumīgs raksts!!! Lai Tev veicas! Viss. Karš.»

  

Interesantākais, ka šis citāts bija veltīts »VZ« par teju pusgadu senu publikāciju (ja precīzi – tā rakstīta aprīlī) par Ievas Pļavnieces kā aktrises pēdējām gaitām, kuru viņa acīmredzot tagad (!) bija izlasījusi internetā, turklāt portāla «Krusttevs.com» pārpublicētajā versijā. Par ko bija raksts? Patiesībā – ne par ko īpašu. Proti, publikācijā tika atspoguļots fakts, ka Pļavniece pēdējo reizi nospēlējusi vienu no savām zīmīgākajām lomām – modes mākslinieci Koko Šaneli izrādē «Marlēna». Kā zināms, šo tēlu ar Rēzijas Kalniņas atveidoto Marlēnu Dītrihu izrādē saistīja kaislīgas mīlas attiecības, un daudzi teātra kritiķi bija uzteikuši Pļavnieces spēju teicami nospēlēt kaislīgu mīlas ainu pret sievieti.

Jāpiebilst, ka pēc «Marlēnas» pirmizrādes pagāja tikai nepilns pusgads un aktrise šokēja reālajā dzīvē – kaislīgi skūpstoties ar draudzeni pirtnieci un jogas speciālisti Anamiku Goldbergu, ar kuru attiecības vairs sen neslēpj. Tātad – kas tik ļoti šajā »VZ« publikācijā, kurā būtībā ir tikai fakti, nav paticis Pļavniecei, lai uz to tik asi reaģētu pēc četriem mēnešiem? Ticamākā versija – vairs kaut kas nav kārtībā attiecībās ar mīļoto sievieti, tāpēc jebkura publikācija par šo tēmu tagad tiek uztverta īpaši sensitīvi.

Avots: Agris Dūja, Jānis Eltons / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Džerards Jēkabsons


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: