Uz citzemju skaistuļu fona mūsu Lingita nobālē
Publicēts 10. decembrī, 2013.
Šonedēļ Rīgā risinās starptautiskais konkurss «Miss Top Of The World 2013» un Latvijā ieradušās 16 valstu skaistules. Pirmajā tikšanās reizē ar masu medijiem gan tika atrādītas tikai desmit no dalībniecēm, jo pārējās vēl bija ceļā, taču jau tagad var prognozēt šā konkursa favorītes.

 

Jāatzīst, ka mūsu meitenēm Lingitai Linai Bopulu un Kristīnei Viļumai laikam gan ir visai vārgas cerības tikt pie galvenajiem tituliem.

Gan skatītāju balsojuma rezultātā, gan pirmajā preses konferencē visu simpātijas pārliecinoši izdevās iekarot dalībniecei no Irānas – Baharē Letnesai.

Kristīne Viļuma, kas šajā konkursā pārstāv Baltiju, te ir vienīgā izteiktā blondīne, un tas varētu būt viņas trumpis finālā. Tiesa, sapost tik seksīgu meiteni šādi spēj tikai retais – cilvēku, kas viņai veidoja tik baisu grimu un frizūru, vajadzētu morāli nošaut... Rēzekniete gan vienalga izskatījās labāk par Latvijas pārstāvi Lingitu Linu Bopulu, kas, protams, ir tikai un vienīgi subjektīvs spriedums.

Krieviete, kas konkursā pārstāv Sibīriju, Aleksandra Solnce bija par sevi vispārliecinātākā dalībniece. Iespējams, meitenes pašpārliecinātība atstās pozitīvu iespaidu arī uz žūriju lielajā finālā.

Pateicoties 2009. gada Ugandas skaistākajai meitenei Marijai Namiro, šīs valsts dalībnieces pēdējo piecu gadu laikā dažādos skaistumkonkursos ir bijušas starp piecām labākajām. Tāpēc nebūtu pārsteigums, ja konkursa garākā dalībniece ugandiete Šarona Kazinga finālā tiktu pie viena no galvenajiem tituliem.

«Miss Top Of the World» pirmdienas pēcpusdienā atklāja precēto dāmu konkursa skatītāju mīlule amerikāniete Kristena Vērdouna, kura vadīs šā konkursa dienasgrāmatas. Klāt bija arī fonda «IntRiga» pārstāvji Liene Skulme un Mainots Vecvagars.   

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas, nra.lv

Foto: Vakara Ziņas 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: