Ušakovs pierāda, ka nav līdzīgs krievu komiķim Svetlakovam
Publicēts 13. augustā, 2013.
Jau krietni pirms humora festivāla «Comedy Club» sākšanās sociālajos tīklos cirkulēja kolāža, kurā Rīgas mērs Nils Ušakovs pielīdzināts vienam no komiķa Sergeja Svetlakova tēliem humora seriālā «Naša Russia».

  

Izmantojot izdevību, Rīgas mērs ballītē nofotografējās kopā ar komiķi, lai reizi par visām reizēm parādītu, ka nemaz tik līdzīgi viņi nav.

Rīgas mērs Nils Ušakovs bija vienīgais pašmāju politiķis, kurš humora festivāla «Comedy Club» desmit gadu svinību pasākumus baudīja katru vakaru un kopā ar sievu Jeļenu apmeklēja arī pēcāk notiekošās ballītes «Havana Club» privātajā pludmales bārā. Ar katru vakaru mēra sievas tērpa krūšu izgriezums kļuva aizvien drosmīgāks – tieši Rīgas mēra sievas tērpu izvēle šonedēļ bija viens no apspriestākajiem tematiem dzeltenajā presē. Savukārt pats Ušakovs izmantoja izdevību un nofotografējās kopā ar krievu humoristu Sergeju Svetlakovu. Bildi Rīgas mērs publicēja savā «facebook.com» profilā ar tekstu: «Nu neesam mēs nemaz tik līdzīgi!» Iemesls šādai bildei un tekstam ir jau teju vairākus mēnešus sociālajos tīklos klīstošā fotokolāža, kurā Rīgas mērs salīdzināts ar vienu no Svetlakova tēliem humora seriālā «Naša Russia».

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Kaspars Ūdris


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: