TV parādās sen aizmirstie šovu tēli!
Publicēts 30. septembrī, 2013.
Savulaik populārākā un skandalozākā pašmāju realitātes šova «Sapņu sala» viena no līderēm Priekšniece jeb Dace Miezīte atkal būs redzama televīzijas ekrānos: kopā ar humoristu Valteru Krauzi viņa vadīs raidījumu «Ballīte būs».

Rudens sezonā TV3 skatītājiem piedāvā aizvien jaunus raidījumus un viens no tiem ir «Ballīte būs!», kuru vadīs Valters Krauze un Dace Miezīte. Katrā raidījumā Latvijā pazīstami pasākumu rīkotāji centīsies pierādīt, ka tieši viņi spēj sarīkot labāko no labākajām mājas ballītēm. Ik trešdienas vakaru tiks īstenots kāda TV3 skatītāja sapnis par ideāliem svētkiem.

Jau vairākus gadus Miezīte ir viena no zināmākajām kāzu rīkotājām Latvijā, un darbs pie šī projekta viņai ir sirds lieta. «Es daru to, kas man patīk. Es arī ikdienā esmu iesaistīta pasākumu rīkošanā, tāpēc šis televīzijas projekts mani ļoti uzrunāja arī no profesionālā viedokļa,» »VZ« stāstīja Miezīte. Jāteic, ka šī viņai ir atgriešanās pie skatītājiem: pirms vairāk nekā desmit gadiem TV5 un LNT kanālos bija skatāms viens no pašmāju pikantākajiem šoviem «Sapņu sala», kurā Dace Ādamsone (tāds bija viņas uzvārds pirms kāzām) startēja ar segvārdu Priekšniece – tas notika tālajā 2002. gadā. «Toreiz tas bija daudz citādāk, bet tagad es pat nejūtu kameras. Protams, filmējot ierunātos rullīšus, kamera ir acu priekšā. Taču Valters Krauze kā kolēģis ir ļoti jauks: viņš man dod padomus, kur ir jāskatās uz kameru, un pamāca arī citas nianses,» stāsta Dace. Pirmā raidījuma parādīšanos viņa gaida ar dalītām jūtām: būdama ļoti paškritiska, Dace nealkst redzēt sevi ekrānā, tomēr viņai ir interese, kā pēc montāžas viss beigās izskatīsies.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Publicitātes


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: