Šomases jaunais draugs no dziedātājas neatkāpjas ne soli
Publicēts 14. novembrī, 2013.
Dziedātāja Liene Šomase, šķiet, beidzot (atkal?) atradusi savu otro pusīti– šoreiz Madonas hokeja kluba dibinātāja un spēlētāja Bruno Holsta personā.

 

Pirms diviem gadiem Liene Šomase izšķīrās ar savas meitas Gabrielas tēti Mārtiņu Samuli. Abi joprojām kopīgi rūpējas par meitu, bet katram ir sava privātā dzīve un attiecības. Dziedātāja bieži vien pasākumos bija manīta dažādu vīriešu sabiedrībā, šķita, ka Šomase pat apzināti maina pavadoņus, lai jauktu dzeltenajai presei pēdas, taču nu jau ilgāku laiku Liene manīta kopā ar kādu jaunu izskatīgu puisi. Abi kopā devās uz leģendārā «līva» Aivara Brīzes bērēm, bet jau pēc pāris stundām puisis draudzeni pavadīja uz koncerttūres «Mana tautas dziesma» prezentācijas pasākumu. Lēnām malkojot tēju, viņš noskatījās, kā Šomase pielabinās tūres mūziķim Atim Auzānam, piesolot viņu apgādāt ar pīrādziņiem. «Pīrādziņus māku cept dažādus – gan ar ievārījumu, gan gaļu. Tradicionāli sanāk cept uz Ziemassvētkiem speķa pīrādziņus. Solīto pildīšu un uz kādu no mūsu koncertiem uzcepšu pīrādziņus pilnīgi visiem dalībniekiem, taču Atim [Auzānam] uztraukties nevajadzēs, viņš būs nodrošināts ar pīrādziņiem visos koncertos!» sarunā ar »VZ« savu solījumu apņēmās pildīt Šomase.

Krietni mazāk runātīga viņa bija par savu tā brīža pavadoni. «Par privāto dzīvi nekādus komentārus nesniegšu,» noteica Liene Šomase. Kā noskaidroja »VZ«, dziedātājas jaunais draugs ir Bruno Holsts. Puisis ir no Cesvaines puses, kur beidzis vietējo vidusskolu, bet vēlāk mācījies Latvijas Policijas akadēmijā. Kādu laiku viņš mitinājies Lielbritānijas pilsētā Kenterberijā. Šī gada jūlijā kopā ar domubiedriem no Madonas Holsts nodibināja tur pirmo hokeja klubu «SkandiBus».

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: