Šokējoši: Fogele atkal uzdzīvo - lauzta roka un kāja nav šķērslis!
Publicēts 11. decembrī, 2013.
Aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele (56) daudzmaz saārstējusi lauzto kāju, bet nieka rokas lūzums viņai netraucē ar pilnu jaudu mesties nakts dzīves baudīšanā.

 

Aģentūras «Mis Latvija» direktori Intu Fogeli »VZ« sastapa piektdienas vakarā pie jaunatklātā kluba «MaiTai» ieejas ar ieģipsētu roku un mobilā tālruņa klausuli pie auss. «Es gaidu savas meitenes, tad arī iesim iekšā un taisīsim «grupņiku» – es beidzot esmu atgriezusies ballīšu apritē! Un neliels rokas lūzums nav nekāds nopietnais šķērslis. Es vēl šonakt kāpšu uz bāra letes!» »VZ« solīja (vai draudēja) Fogele.

Pēc dažu minūšu gaidīšanas parādījās arī Fogeles pavadones: kādreizējā titula «Mis Latvija» ieguvēja Ludmila Voroncova un viena no daudzajām konkursu dalībniecēm Lelde Paulsone. «Tā, ejam pamīcīties!» paziņoja Fogele, kas turpat uz kāpnēm nometa virsdrēbes un ļāvās foto sesijai ar dejotājām. Tiesa, ar tikšanu augšā uz kājām sievietei tik labi neveicās. «Au, au, ņemiet mani aiz padusēm! Kājas man ir stīvas un aiz ieģipsētās rokas vilkt mani nedrīkst!» kunkstēja Fogele. Klubā viņu no vēlmes rāpties uz bāra letes un, iespējams, jaunu lūzumu iegūšanas apturēja tiki un vienīgi kādreizējās konkursantes: viņas nogaidīja, līdz «māmuļa» ir jau kļuvusi pielaidīgāka un aizmāršīgāka, un ātri aizvilka viņu prom no kluba.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas, nra.lv

Foto: Publicitātes


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: