Slovākijā kanibāls nogalina divas sievietes
Publicēts 19. maijā, 2011.
Slovākijā atrastas divu sieviešu mirstīgās atliekas. Abas sievietes, iespējams, kļuvušas par vietējā kanibāla Mateja Curko upuriem, ziņo Associated Press, atsaucoties uz vietējo policiju.

Slovākijas policijas priekšnieks Jaroslavs Spišaks norādījis, ka mirstīgās atliekas atrastas mežā, kas atrodas netālu no Kisakas pilsētiņas. Ķermeņi esot sagriezti gabalos.

Informāciju par kanibāla upuru mirstīgo atlieku atrašanos policija ieguvusi, caurskatot Curko datora failus. Kā ziņo izdevums Aktualne.sk, Curko mājā atrasta slēptuve, kurā atrasta virve un slepkavības ierocis - kaplis.

Spišaks arī atklājis, ka policijai kanibālu izdevies atklāt pēc Curko sarakstes ar kādu Šveices pilsoni, kas atklājis, ka gatavojas izdarīt pašnāvību un piekritis, Curko piedāvājumam - tikt apēstam, taču vēlāk pārdomājis un vērsies policijā.

Policija mēģinājusi arestēt Curko viņa mājā, un operācijas laikā izcēlusies apšaude, kuras rezultātā nošauts viens policists, bet Curko guvis ievainojumus, no kuriem vēlāk slimnīcā miris.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: