Slavenais aktieris Mikijs Rurks ar līgavu dzīvo Latvijā
Publicēts 28. jūnijā, 2013.
Pēc »VZ« rīcībā esošās informācijas, kādā no Vecrīgas apartamentiem apmetusies krievu izcelsmes modele Anastasija Makareņko un kopā viņu šeit viesojās pasaules slavu iemantojušais aktieris Mikijs Rurks. Tiesa, par abu gaitām Latvijā ziņas ir visai skopas.

 

Krievu izcelsmes modele Anastasija Makareņko 24. jūnijā reģistrējās sociālajā tīklā «facebook.com», ka šobrīd mitinoties Peldu ielā Vecrīgā – tieši pie viņas bija devies slavenais aktieris Mikijs Rurks.

Pārlasot «twitter.com» pausto informāciju, atradās vien divi tautiešu ieraksti, kas Rurku esot redzējuši «Galerijas Centrs» veikalos, lai gan aculiecinieki stāsta, ka Rurka fani bijušajā universālveikalā esot sarīkojuši neganti plašu foto un autogrāfu sniegšanas akciju.

Pēc neoficiālas informācijas, abi mīlnieki Latvijā uzturējušies vismaz nedēļu (Rurks pagarinājis īres līgumu līdz 27. jūnijam) un apmetušies vienā no Vecrīgas luksusa klases īres apartamentiem. Apjautājoties pie nekustamo īpašumu nozares pārstāvjiem, kā ticamākais variants aktiera dzīvesvietai tika minēts četru istabu divstāvu dzīvoklis Peldu ielā. Jāpiebilst, ka Mikijs Rurks (60) nu jau vairākus gadus ir kopā ar savu draudzeni, krievu izcelsmes modeli Anastasiju Makareņko (25). Abi vairākas reizes viesojušies pie meitenes vecākiem, kas uz dzīvi ir apmetušies Vācijā, un vismaz trīs gadus ir saderināti.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: