Šķīrusies no Dona, Lily puskaila pozē kopā ar Rivu
Publicēts 1. jūlijā, 2013.
Visai savdabīgai foto sesijai par Līgo tematiku atraisījies mūziķis Markus Riva un viņa «mēs esam tikai draugi» statusā esošā Lily (Linda Kalniņa): šķiet, ka pēc oficiālas šķiršanās no sava vīra Dona (Artūrs Šingirejs) viņa gatava ļauties jebkurai avantūrai un izbaudīt dzīvi.

Pirms Līgo svētku svinībām mūziķis Markus Riva (Miķelis Ļaksa) devās uz Londonu, kur kā dīdžejs uzstājās vienā no lielākajiem britu geju klubiem «Room Service». Kopā ar viņu tovakar klubā izklaidējās arī Lily, ar kuru abi ir pazīstami jau vairākus gadus. Abi Līgo svētkos atgriezās Latvijā, lai kārtīgi izballētos dzimtenē. Galvenā svinēšana notika Jelgavas pusē. Jau ir ierasts, ka Riva ik pa laikam sevi eksponē, izģērbjoties dažādās foto sesijās. Līgo svētki nebija izņēmums, tiesa, šoreiz viņš eksponējās nevis viens, bet gan ar Lily. Abi kopā pavadīja laiku arī pēc svētkiem un savos profilos «facebook.com» publicēja divdomīgu bildi, staipoties uz batuta.
Jāatgādina, ka abi kopā sabiedrībā parādījās marta beigās, apmeklējot ballīti naktsklubā «Coyote Fly». Toreiz sieviete bija ieradusies dzimtenē, lai uzsāktu laulības šķiršanas procesu no sava nu jau bijušā vīra Dona. Nesen kļuva zināms, ka 15. maijā ar Rīgas apgabaltiesas lēmumu oficiāli šķirta saldā pārīša laulība.
Foto: Facebook.com
Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: