Skandalozā blondīne Lindenblate pamet darbu Rīgas domē
Publicēts 15. oktobrī, 2013.
Īsi pirms «Riga Fashion Week» sākuma saviem draugiem sociālajā tīklā facebook.com par jaunas dzīves sākšanos pavēstīja nu jau bijusī Rīgas domes auditore Kristīne Lindenblate – tagad viņa ar pilnu sparu plāno pievērsties «IntRiga» pasākumu rīkošanai.

«Ar šo dienu sākas cita, jauna dzīve! Paldies Rīgas domei un [Izglītības, kultūras un sporta departamenta direktoram] Guntim Helmanim par kopā nostrādātajiem astoņiem gadiem. Rīgas dome turpina savu darbu, bet es eju tālāk,» šādi sociālajā tīklā facebook.com paziņoja auditore Kristīne Lindenblate.

Lieli pavērsieni sievietes dzīvē gan uzreiz nav gaidāmi – viņa aizvien kopā ar citām blondīnēm ir manāma lielākajos modes burziņos. Arī modes pasākumā «Riga Fashion Mood» Lindenblate bija un laiku kavēja ar ierastajām draudzenēm. Viņa no darba domē aizgājusi, lai aktīvāk iesaistītos «IntRiga» rīkoto pasākumu organizēšanā. «Darba ir daudz, un es nevaru pilnvērtīgi veltīt savu laiku diviem visai nopietniem darbiem vienlaikus. Dzīve iet uz priekšu, un es daru to, ko esmu vēlējusies,» »VZ« atklāja Lindenblate.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: