Seriāla skaistule Alise arī dzīvē labprāt bildētos kaila
Publicēts 20. augustā, 2013.
Šīs vasaras karstākais jaunums ir TV3 pašmāju seriāls «Viņas melo labāk!». Nupat tajā parādījušās arī pirmās pikantās ainas, turklāt tādas būs vēl – izģērbsies arī seriāla zvaigzne Evija Skulte... Šoreiz – ekskluzīvi fotomirkļi ar jauno teātra zvaigzni Alisi Polačenko.

 

Seriāls «Viņas melo labāk!» irstāsts par četrām sievietēm, kuras alkst pēc īstas mīlestības, bet realitātē noslēpumi, intrigas, drāma, meli un nodevība stājas viņu ceļā ik uz soļa. Galvenās lomas uzticētas Karīnai Tatarinovai (Margarita), Evijai Skultei (Marta), Alisei Polačenko (Jolanta) un Initai Dzelmei (Kristīne). Seriāls rit pilnā sparā – skatītāju vērtējumam pavisam nodotas vismaz 40 sērijas.

Kinoprojektā ir aina, kurā Māris (Andris Bulis) aizved meiteni no laukiem Jolantu (Alise Polačenko) uz fotostudiju. Šajās epizodēs meitenei nākas izģērbties – fotoobjektīva priekšā viņa pozē dažādā seksīgā apakšveļā.

Fotogrāfs Saša ir draugs Buļa tēlam Mārim, to atveido slavenību fotogrāfs Kaspars Ūdris, kurš, cita starpā, pats savulaik mācījies aktiermākslu un arī tagad ir Latvijas Dramaturgu teātra aktieris. Fotosesija notiek nepiespiestā gaisotnē, bet par savām sajūtām modeles tēlā »VZ« stāsta pati aktrise Alise Polačenko: «Es uzticējos režisoram Sigitam Račkim un saviem partneriem filmēšanas laukumā. Mulsums bija vēl mazāks, jo es iedomājos sevi par zefīru, kas ir ļoti, ļoti garšīgs un ko visi grib apēst. Šādas muļķīgas lietas man vienmēr palīdz atbrīvoties, un mugurā taču man arī bija zefīrkrāsas apakšveļa!» Polačenko arī teātrī ir bijušas pikantas ainas – Nacionālā teātra projektā «Piemiņas diena» viņai bijis puskailai jāskūpstās ar aktieri Jāni Vimbu.Alise pirms filmēšanās projektā ļoti bažījušies un baidījusies no sava partnera Andra Buļa, bet ātri vien sajutusi, cik viņš ir foršs cilvēks un tāds pats «mirstīgais» kā citi. Turklāt izrādās, ka abi nāk no vienas Latvijas puses, aktieriem lauki ir gandrīz blakus – Vidzemē, Limbažu pusē. Jaunā māksliniece Buli uztver kā savu skolotāju. Kopumā jaunā aktrise ir priecīga par piedāvāto lomu, it īpaši uzsverot lietuviešu radošo komandu, kurai esot pilnīgi citādāks kino skatījums nekā kinematogrāfiem pašu mājās.

Interesanti, ka arī dzīvē Jolantas lomas atveidotājai Alisei mijas līdzīgas paralēles ar seriālu. Intervijā »VZ« aktrise atklāja, ka labprāt bildētos kaila, bet viņas otra pusīte iebilst, līdz ar to erotisko fotosesiju kādam pašmāju žurnālam jau nācies atteikt. «Esmu vēl jauna, un man vēl daudz kas priekšā. Gan jau uzspēšu!» koķeti nosmej Alise Polačenko.

Avots: Džerards Jēkabsons / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Metrovideo


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: