Samantai Tīnai ļauna slimība. Vai tiešām vēzis?
Publicēts 19. augustā, 2013.
Dziedātāja Samanta Tīna nesen pārtrauca sadarbību ar menedžeri Juri Milleru, pārmetot to, ka viņš nav ņēmis vērā viņas veselības problēmas, rīkojot koncertus.

  Arī pats menedžeris atzīst, ka dziedātājas veselības problēmas ir ļoti nopietnas, savukārt kuluāros izskanējušas pat runas par vēzi.
Aiziet no menedžera Jūlija vidū dziedātāja Samanta Tīna paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar menedžeri Juri Milleru. «Galvenais iemesls bija ļoti nopietnas veselības problēmas, kuras Juris ignorēja. Man bija nepieciešams parūpēties par savu veselību un iziet rehabilitācijas kursu, taču viņš turpināja plānot koncertus un pasākumus ar manu piedalīšanos. Arī radošajā ziņā bija šādas tādas nesaskaņas. Manas idejas netika ņemtas vērā, un Jurim likās, ka tikai viņa viedoklis ir tas pareizākais,» tā par sadarbības beigšanu portālā «sejas.lv» skaidroja pati dziedātāja. Jau vēlāk portālā «vipi.lv» sekoja Millera komentārs: «Samantas dzīvē šobrīd ir ļoti sarežģīts posms – viņai ir jāuzvar cīņa ar briesmīgu slimību. Viņas šā brīža aktivitātes ir viens no veidiem, kas Samantai ļauj nedomāt par slimību, tādēļ – ja tas viņai palīdz atveseļoties – lūdzu, lai viņa darbojas patstāvīgi līdz brīdim, kad būs atveseļojusies un sapratusi, ka patiesi profesionālai darbībai nepieciešama komanda, kas palīdz māksliniekam veikt virkni administratīvo, juridisko un tehnisko jautājumu. Esmu drošs, ka mūsu profesionālie ceļi ar Samantu nākotnē vēl krustosies.»
Tā nav zvaigžņu slimība
Tiesa, zinot Millera paņēmienus, tikpat labi vārdu salikumu «briesmīga slimība» varētu uztvert kā sarkasmu par dziedātājas «zvaigžņu slimību». Taču, vaicāts par abu sadarbības beigšanu, Millers šoreiz bija neparasti tolerants. «Patiesībā juridiski vēl mūsu attiecības nav beigušās un es vēl skaitos Samantas Tīnas menedžeris. Taču es apzinos, ka viņai ir vajadzīgs šis atpūtas brīdis, lai atgūtu spēkus. Nē, es nebiju domājis, ka Samantai ir zvaigžņu slimība. Viņai tiešām ir ļoti nopietnas veselības problēmas. Ceru, ka viņai viss būs kārtībā, bet neesmu tiesīgs nosaukt ārstu uzstādīto diagnozi,» »VZ« teica producents. Daudzos komentāros parādījās versija, ka dziedātāja cīnās ar vēzi. «Viņas veselības problēmas ir ļoti nopietnas. Tas nav PR triks, lai celtu reitingus. Ar tādām lietām nejoko un publicitāti neveido. Es nevaru teikt diagnozi, tas ir jājautā viņai pašai,» norādīja Millers.
Dzīve turpinās
Savukārt pati Samanta Tīna »VZ« stāstīja, ka šobrīd karjerā viss turpinās: «Patlaban esmu studijā, strādāju pie jauna singla. Arī ar koncertiem viss iet uz priekšu, jau drīz uzstāšos Dzintaru koncertzālē sezonas noslēguma pasākumā. Tā ka mūzikas jomā man viss turpinās arī bez menedžera.» Vaicāta par sava bijušā producenta nesenajiem izteikumiem, meitene neslēpa vilšanos: «Protams, man bija īslaicīgas veselības problēmas, taču nekādas briesmīgas slimības man nav. Ar manu veselību viss ir kārtībā. Nezinu, varbūt cilvēks šādā veidā mēģina glābt sevi kā producentu. Man nav ko teikt par šādiem paziņojumiem,» teica Samanta. Komentārus par viņas iespējamo cīņu ar vēzi meitene uztvēra ar pārsteigumu. «Ak, Dievs! Ko tur raksta?! Nu, nav brīnums, ja jau pie šāda raksta cilvēki sāk sagudrot ko tik briesmīgu. Tfu, tfu, tfu (tiešām nospļaujas, un var dzirdēt, kā piesit ar roku pie kāda koka galda – aut.), ar manu veselību viss ir kārtībā! Man nav vēzis un cilvēkiem, kas ko tādu apgalvo, atliek novēlēt pašiem nekad nesaskarties ar ko tik briesmīgu,» tā Samanta.
Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas
Foto: Publicitātes

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: