Samanta Tīna iekārojusi drauga motociklu
Publicēts 4. oktobrī, 2013.
Dziedātājas Samantas Tīnas videoklipa «Sekundes minūtēs» tapšanā ļoti palīdzējis mīļotais vīrietis Kaspars Smočs, kurš rūpējies gan par siltu vannu un zāļu tējām, gan par dubliera atrašanu, kas Samantas kleitā varētu filmēties, braucot uz motocikla.

  

Nu dziedātāja nolēmusi pati iegūt motocikla vadītājas tiesības un vasarā pati sēsties pie stūres.

Atbrīvojusies no sava menedžera Jura Millera, dziedātāja Samanta Tīna beidzot esot sajutusies radoši un emocionāli brīva, tāpēc ar pilnu sparu metusies darbos. Aizvadītajā nedēļā Samanta Tīna nelielā lūgto viesu kompānijā vienā no Rīgas dārgākajiem klubiem «Studio 69» prezentēja savu jaunāko veikumu – dziesmu un klipu «Sekundes minūtēs». Tā filmēšana bijusi ļoti intensīva, un dziedātājai nācās mirkt vairākas stundas vēsā ūdenī.

«Mans glābējs bija mans puisis Kaspars. Viņš mani mājās sagaidīja ar siltu vannu un karstām tējām. Pateicoties viņa rūpēm, es nesaaukstējos,» »VZ« stāstīja Samanta.

Arī viņas draugs Kaspars Smočs atzina, ka filmēšana neesot bijusi no vieglajām. «Protams, bija žēl, ka viņa pārsalst un izmirkst. Tomēr es viņu nemēģināju atrunāt [no videoklipa filmēšanas]: viņai ir savs redzējums un savas ieceres, kā sevi radoši realizēt, tāpēc man atliek viņu tikai atbalstīt. Protams, abiem bija grūti, kad sākās ņemšanās par viņas aiziešanu no producenta, taču tagad ir daudz labāk – Samanta ir brīva un piepilda savu sapni,» stāsta Smočs.

Arī viņš ieguldījis savu artavu jaunā klipa tapšanas procesā – sarunājis savus draugus baikerus nofilmēties klipā, turklāt vienam no puišiem pat nācies iestīvēties dziedātājas kleitā. «Es vēl nemāku braukt uz moča, turklāt man nav tiesību. Tāpēc klipā es esmu redzama, tikai uzkāpjam uz moča, to iedarbinot un nokāpjot no moča. Manā kleitā ar motociklu traucās mans dublieris, vārdā Kaspars,» atklāj Samanta. Nākotnē gan viņa līdzīgos gadījumos cer iztikt bez dubliera un jau nākamajā vasarā spēt pati braukt ar motociklu. «Domāju, ka tagad ziemā sākšu mācīties teoriju un pavasarī likšu braukšanas tiesības uz moča. Tad es pati varēšu ar to traukties.

Starp citu, mums pagājušajā nedēļā bija «Yamaha» diena: mans puisis nopirka šīs firmas moci, savukārt es – jaunu «Yamaha» sintezatoru,» stāsta dziedātāja.

Pret draudzenes vēlmi tikt pie motobraucējas tiesībām Smočs neiebilst, taču, šķiet, meitenei tikt pie mīļotā puiša spēkrata ir visai vājas cerības. «Nu, nezinu, nezinu, tad jau redzēs... Varbūt kādreiz arī iedošu izmest kādu līkumu,» vaicāts, vai ir gatavs mīļotajai uzticēt savu motociklu, domīgs palika Kaspars.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas, nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: