Režisors Kalpenieks pamet ģimeni, lai apprecētu pārdevēju
Publicēts 19. jūlijā, 2013.
Aizvadītajā svētdienā nelielā viesu lokā Rīgas Svētās Marijas MagdalēnasRomas katoļu baznīcā viens otram jāvārdu teica režisors Ivo Kalpenieks (45) un Daiga Daugule (26). Savu izredzēto viņš noskatīja veikalā «Otilie Home», kuru izveidoja kopā ar savu dzīvesbiedri un meitiņas Stellas mammu Sanitu Kļaviņu.

 

Kāzās dominē sievas radi 

Svētdien ap trijiem pēcpusdienā nelielā viesu pulkā laulības ostā iestūrēja pazīstamais režisors Ivo Kalpenieks (viņš saņēmis vairākas «Lielā Kristapa» balvas, bet pēdējos gados vairāk zināms kā dažādu populāru zīmolu reklāmu režisors) un viņa gados krietni jaunākā līgava Daiga Daugule. Līgava bija tērpusies vienkāršā baltā kleitā, matus rotājusi ar krēmkrāsas un dzelteniem rožu ziediem. Līgavas kleita šoreiz izpalika bez tradicionālās korsetes daļas, jo Kalpenieka kundze ir mātes cerībās, un jau augusta beigās pasaulē jānāk abu kopīgajam mazulim. Uz laulības norises vietu abi tika atvizināti lepnā antīkā spēkratā. Viesu vidū galvenokārt dominēja jaunās sievas piederīgie, jo, pēc »VZ« rīcībā esošās neoficiālās informācijas, daudzi režisora ģimenes draugi uz kāzām neieradās, jo bija šokēti par to, kā vīrietis jaunās meitenes dēļ izrīkojies ar savu līdzšinējo ģimeni. 

Sievu atrod civilsievas veikalā 

Nākamo sievu režisors sastapis sev piederošajā veikalā «Otilie Home», kuru savulaik izveidoja, atbalstot savas ilggadējās dzīvesbiedres Sanitas Kļaviņas ieceri. Pirms pāris gadiem Kļaviņa žurnālam «Kapitāls» stāstīja, ka, ģimenes stiprināta, uzdrīkstējusies īstenot savu sen loloto sapni un atvērt pirmo «Otilie Home» veikalu. Šajā žurnālā fotogrāfijās bija redzami arī Kalpenieks un abu meitiņa Stella (9). Lai gan juridiski un finansiāli veikals piederēja Kalpeniekam, līdz pat pērnā gada sākumam kā «Otilie Home» izveidotāja medijos parasti figurēja Kļaviņa. Attīstoties biznesam, vienā no veikaliem kā pārdevēja tika pieņemta arī kāda Daiga Daugule. Aptuveni kādu gadu abi ar Kalpenieku tikās slepeni, bet tagad šis «dienesta romāns» vainagojies ar laulībām. Kā »VZ« atklāja informēti avoti, Kļaviņa ar meitu izvākusies no abu dzīvokļa Blaumaņu ielā un šobrīd īrē nelielu mitekli ārpus Rīgas centra. Arī no sava izlolotā sapņa – «vintage» stila mēbeļu salona «Otilie Home» – sieviete ir aizgājusi un šobrīd strādā «DNB bankā».

 Foto: Stīvs Kociņš

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: