Ozols atgriežas ierindā ar savu apģērba līniju
Publicēts 15. jūnijā, 2011.
Savulaik populārākais pašmāju reperis Ozols plāno paplašināt savu apģērbu līniju – Skrundas novadā viņš iecerējis izveidot apģērbu apdrukas ražotni, kurai tiks piesaistīts arī Eiropas Savienības finansējums. Projekta aptuvenās izmaksas ir 75 000 eiro.

Savulaik reperis Ozols (Ģirts Rozentāls) atklāja savu apģērbu līniju «0’79 HipHop», Rīgā durvis vēra arī vairāki viņa apģērbu veikali «‘0’79», turklāt Ozols bija pirmais mūziķis Latvijā, kas izveidoja savu apģērbu līniju. Līdz ar klausītāju intereses zudumu par Ozolu kā mūziķi arī interese pēc viņa apģērbiem gāja mazumā. Repera apģērbu līnijas veikali pārtapa par «Street shop» veikaliem, kuros var iegādāties dažādu zīmolu apģērbus, kas domāti hiphopa kultūras cienītājiem.

Nu Ozols biznesā gatavojas iesaistīties ar vēl lielāku vērienu. Skrundā viņš plāno izveidot apģērbu apdrukas ražotni. Skrundas novada dome jau nolēmusi Ozolam projekta vajadzībām uz pieciem gadiem iznomāt telpas bijušajā Raņķu sākumskolā. «Būtībā apģērbu zīmola «Be Clothing» līnija «Be Classic» ir jau pieejama veikalos «Street shop». Tā ir veltīta klasiskai urbānai modei ar ļoti vienkāršiem dizainiem un arī krāsām. Tā nevēlas ne šokēt, ne ienest kādas jaunas vēsmas. Druka ir pēdējā stadija apģērba tapšanā, tā ir pietiekami dārga un sarežģīta. Dažreiz tās izmaksas pat ir 50% no apģērba cenas, tāpēc arī top šis projekts,» »VZ« skaidroja Ozols. Apģērbus jau tagad pērkot arī aiz Latvijas robežām, bet pēc minētā projekta realizēšanas eksporta apjomi varētu pieaugt. Pēc Ozola stāstītā, šos apģērbus iecienījuši arī populāri ASV un Krievijas mākslinieki.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: