Ozoliņš par 20 latiem piedāvā trīs sievietes naktī
Publicēts 17. jūlijā, 2013.
Pēc ilgākas pauzes dzimtenē atgriezies brunču mednieks un dažkārt arī režisors Miks Ozoliņš, kurš ir nolēmis nopelnīt naudu, vadot seminārus vīriešiem, kā uz vienu nakti dabūt sievietes – optimālais skaits būtu trīs.

  

Semināri izmaksās 20 latu, turklāt Ozoliņš solās atdot naudu visiem, kuriem pēc semināra apmeklēšanas neizdosies pavest vismaz trīs dāmas. Vai naudas atgūšanai nāksies demonstrēt neizlietotus prezervatīvus vai arī pietiks ar seksuāli neapmierinātas sejas demonstrēšanu, par to Ozoliņš klusē... 

Savējiem piedāvā lētāk 

Par bēdīgi slavenās filmas «Es gribu tavu meiču» režisora Mika Ozoliņa gaitām sen nekas nebija dzirdēts, taču tas nenozīmē, ka bulvārpresē tik populārais tēls šo laiku būtu sēdējis bezdarbībā. Viņš ir atpakaļ un, vadot pašpārliecinātības seminārus, ir gatavs palīdzēt trīskāršot vienas nakts sakaru skaitu ikvienam interesentam. Seminārus paredzēts rīkot nedēļas izskaņā bēdīgi slavenā naktskluba «Coyote Fly» telpās. Samaksa par šiem kursiem ir visai pieticīga – tikai 20 latu. «Es tev nemēģinu neko pārdot, neko likt darīt – viss ir tavās rokās,» Ozoliņš saka savā video uzrunā interneta vietnē «youtube.com». Vīrietis ir tik pārliecināts par savas metodes iedarbību, ka sola atdot naudu ikvienam, kam vasaras gaitā neizdosies trīskāršot savu vienas nakts sakaru skaitu. Šos randiņu kursus Ozoliņš pasniedz arī ASV, un tur to cena bija nedaudz augstāka – 100 dolāru par vienu semināru. 

Diedelē naudu seriālam 

Tiesa, varbūt viss šis pasākums ir kārtējais jaunā režisora PR. Proti, jau jūnija vidū Ozoliņš sociālajos tīklos sāka diedelēt naudu (to viņš prot!) savam jaunākajam projektam. Proti, viņš ir iecerējis veidot sociālā vietnē seriālu «Strings Attached». Šajā projektā galvenais režisors, producents un arī aktieris būs – kurš gan cits! – pats Ozoliņš. Projektā vīrietis plāno iesaistīt arī savu dzīvesbiedri, slavenās dziedātājas Riannas fona vokālisti Kimberliju Inču. Jāatgādina, ka abi pagājušajā gadā kļuva par vecākiem meitiņai Eislijai. «Stāsta vadlīnija ir par kādu izbijušu pleiboju Maksu, kurš ir izveidojis ģimeni un kļuvis par mākslinieku, taču pēkšņi uzpeld viņa seksa video, tā radot dažādus pārpratumus gan darbā, gan ģimenē,» par projektu ziņo Ozoliņš. Lai cik tas būtu (un joprojām ir) neticami, šonedēļ sociālajā tīklā «facebook.com» gan Ozoliņš, gan viņa bērna māte priecājās, ka nepieciešamā naudas summa – 14 000 ASV dolāru – ir savākta un jau rudenī parādīsies šī projekta pirmā sērija. 

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv 

Foto: Publicitātes 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: