Ozijs Osborns raksta scenāriju savām bērēm
Publicēts 18. aprīlī, 2011.
Slavenais rokmūziķis Ozijs Osborns sācis savu bēru scenārija veidošanu. Rokmūzikas leģenda nevēlas, lai viņa bēru ceremonija pārvērstos par sēru un vaimanu pasākumu.

62 gadus vecais kādreizējais grupas «Black Sabbath» solists uzskata, ka labākās bēres ir jautras bēres. Pēc viņa domām, atvadu ceremonijā nedrīkst būt nekas skumīgs. Savā slejā žurnālā «The Sunday Times Magazine» Osborns rakstījis, ka nevēlas, lai radinieki skumtu, bet gan lai būtu laimīgi. Vēl mūziķis izteicis vēlēšanos, lai viņa bērēs būtu krietna deva melnā humora. Piemēram, klauvējieni no zārka iekšpuses vai arī intervija ar viņa privāto ārstu, kurš paziņotu, ka Osborns ir apglabāts dzīvs. Rokerim ir vienalga, kāda mūzika skanēs viņa atvadīšanās ceremonijā, kaut vai Džastina Bībera un Sjūzenas Boilas dziesmas popurijs. Galvenais, lai būtu jautri un nebūtu sērīgu noskaņu.


Jāteic, ka Osborns pēc dabas ir liels jokdaris. Piemēram, pirms gada viņš Tiso kundzes vaska figūru muzejā Ņujorkā izlikās par eksponātu un ne pa jokam pārbiedēja vairākus savus fanus, kuri gribēja nofotografēties blakus slavenā mūziķa vaska figūrai, kura pēkšņi atdzīvojās un briesmīgu kliedzienu metās virsū apmeklētājiem.


Avots: Sandris Vanzovičs / Vakara ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: