Naktskluba “Dstyle” ēra beidzas ar piekautu fotogrāfu
Publicēts 21. oktobrī, 2013.
Aizvadītās nedēļas nogalē trīs gadu jubileju un pie viena arī likvidēšanās ballīti rīkoja klubs «Dstyle». Jau kopš pašiem pirmsākumiem klubs tā īpašniekiem sagādājis dažādas nepatikšanas, un arī pēdējais burziņš nebija izņēmums.

Populārā Vecrīgas kluba «Dstyle» kluba īpašniece Santa Kola šā zīmola trīs gadu jubilejas svinībās nepiedalījās, jo kopā ar draudzenēm baudīja atpūtu Kannās, – šefību par pēdējo burziņu uzņēmās dīdžejs Markus Riva (Miķelis Ļaksa). «Jā, tā nu ir, ka šovakar būs pēdējais kluba pasākums. Es pagaidām neko daudz nevaru stāstīt, bet klubs mainīs savu lokāciju, konceptu un laikam arī nosaukumu. Tāpēc šī ir «Dstyle» pēdējā ballīte,» »VZ« stāstīja Riva.

Jāatgādina, ka klubu jau no paša sākuma vajāja dažādas neveiksmes. Vēl atrodoties Skārņu ielā, kādā ballītē no griestiem nogāzās kluba galvenais aizbildnis Dionīss – liela ģipša statuja. Pēcāk sākās sāga ar kaimiņiem, kas sūdzējās par troksni. Tad klubu pameta un uz Ameriku pārvācās «Dstyle» galvenā seja un līdzīpašniece Ella. Ķibeles turpinājās arī jaunajās telpās Palasta ielā, un arī noslēguma burziņš nebija izņēmums – šoreiz nelaime piemeklējusi kluba fotogrāfu. «Diemžēl visas bildes no pēdējā burziņa ir zudušas: mūsu fotogrāfam naktī Vecrīgā uzbruka trīs džeki ar nazi un aplaupīja. Atņēma arī fotoaparātu ar visām bildēm,» pirmdien »VZ« informēja Riva.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Vakara Ziņas


Komentāri (1)
Uģis: Vispār nezināju, ka bija tāds naktsklubs, laikam vienas vienīgas padibenes tur tusēja...
27/10/2013 14:31
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: