Madonna un Klūma melo par izskatu, Naitlija un Foksa slēpj anoreksiju
Publicēts 17. janvārī, 2012.
Lai parādītu sevi labākā gaismā, nezaudētu imidžu sabiedrības acīs, saglabātu mūžīgo jaunību utt., slavenības bieži melo – par savu gadu skaitu, plastiskām operācijām, diētām, attiecībām. Lielākoties efekts ir pretējs: ja vienreiz samelots, turpmāk katrs vārds tiek uztverts ar neuzticību. «Meli, kas tiek izdomāti, daudz ko pastāsta par pašu melotāju,» trāpīgi savulaik ir teikusi popzvaigzne Madonna. Tiesa, pati to nez kāpēc ir piemirsusi…

 

Popzvaigzne Madonna jau pārkāpusi 50 gadu slieksni, tāpēc viņas āda nevar būt tik gluda kā divdesmitgadniecei, tomēr dīva labprāt pagrieztu gadus atpakaļ, tāpēc ar dziedātājas piekrišanu tiek publicētas tikai tās fotogrāfijas, kuras pirms tam ir kārtīgi retušētas. Jautāta par nevainojamā un jauneklīgā izskata noslēpumu, Madonna saka: «Es izskatos tik jauna, jo veselīgi ēdu.» Taču pilnīgi cita Madonna lūkojas no fotoattēliem, ko uzņēmuši paparaci un kuru publicēšanai netiek prasīta popkaralienes piekrišana: pusmūža vecuma sieviete ar «vārnu kājiņām» acu kaktiņos, nokareniem plakstiņiem, savītušu ādu un apaļīgu zodu.

Izrādās, Madonnai jau agrāk ir piemitis netikums atspoguļot situāciju citā gaismā. Piemēram, 2009. gadā dziedātāja guva traumu, krītot no zirga. Popzvaigzne toreiz skaidroja, ka zirgu esot nobiedējuši reportieri, kuri bija paslēpušies krūmos, lai viņu nofotografētu, taču vēlāk izrādījās, ka tuvumā reportieru nav bijis un kritiens bijis pašas Madonnas kā jātnieces nemākulības sekas.

 Viens no populārākajiem slavenību meliem ir apgalvojums par diētas neievērošanu – perfektu figūru varot saglabāt tāpat. Piemēram, tikai sešas nedēļas pēc ceturtā bērniņa, meitiņas Lū Sulolu Semuelas nākšanas pasaulē vācu topmodele Heidija Klūma kāpa uz mēles un piedalījās «Victoria’s Secret» šovā. Jautāta, kā modele tik ātri atguvusi perfektu un seksīgu formu, viņa nekaunīgi meloja: «Mēs dzīvojam Losandželosā stāvā nogāzē. Pēc dzemdībām es stūmu bērnu ratiņus augšā kalnā un tad atkal lejā.»

Tomēr speciālisti uzskata, ka tik ātri atgūt iepriekšējo sapņu figūru var, vienīgi kārtīgi pie tās «piestrādājot», turklāt dažkārt nepieciešama arī ķirurģiska iejaukšanās. Grūtniecība visvairāk ietekmē vēderu: pēc dzemdībām āda ir nokarena un muskuļi izstiepti. Lai ātrāk atgūtu agrāko ādas un muskuļu tvirtumu, tiek veikta operācija, kuras laikā izoperē lieko ādu. Līdzīga situācija ir ar krūtīm: plastiskais ķirurgs izoperē liekos audus un, ja nepieciešams, ievieto implantus.

 «Es esmu tieva, jo es vienkārši tāda esmu,» saka «Karību jūras pirātu» zvaigzne Keira Naitlija, ja kāds uzdrošinās norādīt uz viņas nedabiski tievo augumu. Tomēr ikvienam ir skaidrs, ka grūti ir saglabāt tādu figūru, ja katru vakaru notiek «kārtīga pieēšanās», kā stāsta pati aktrise. Tātad – meliem īsas kājas. Nedabiski tieva ir arī filmas «Transformeri» zvaigzne Megana Foksa. «Kaulu kambaris» – tāds ir visprecīzākais raksturojums. Taču nekādu ēšanas traucējumu aktrisei gan neesot. Lai kādam par to nerastos šaubas, Foksas viedokli skaidro viņas personīgais treneris Hārlijs Pasternaks: «Megana ēd daudz, viņai vienkārši ir ātra vielmaiņa.»

 Vampīru sāgas «Krēsla» zvaigznes Roberts Patinsons un Kristena Stjuarte ilgu laiku spēlēja paslēpes ar faniem un presi, apgalvojot, ka viņi esot tikai draugi. «Mēs kopā esam daudz ko piedzīvojuši, līdz ar to jūtamies viens otram ļoti tuvi. Esmu ieguvusi sev labu draugu, un tā ir ļoti svarīga lieta, taču neesmu Roberta Patinsona dēļ pametusi savu draugu,» vēl pirms kāda laika stāstīja Kristena Stjuarte. Tomēr fakti bija pretēji: paparaci bija fiksējuši brīdi, kad abi skūpstās automašīnas aizmugurējā sēdeklī. Skūpsts draugu starpā? Maz ticams. Ilgāk viņi nespēja vairs slēpt savas jūtas: viņi ir pāris abās kameras pusēs.

«Ilgu laiku es slēpu savu patieso vecumu,» atzīst 43 gadus vecā dziedātāja Anesteiša, kura centās parasti sevi padarīt par pieciem gadiem jaunāku. Viņa esot padevusies šovbiznesa un jaunības neprātam. Arī bijusī «Spice Girls» zvaigzne Džerija Halivela mēģinājusi šad un tad nošmaukt kādus piecus gadus no sava patiesā vecuma.

Savu īsto vecumu cenšas slēpt ne tikai sievietes, bet arī kungi. Slavenais modes dizainers Karls Lāgerfelds ap savu vecumu apvijis noslēpumu plīvuru. Viņa autobiogrāfijā ir ierakstīts 1938. gads, citiem savukārt ir pilnīgi skaidrs: Lāgerfelds dzimis 1933. gadā. Taču mākslinieks sola, ka gan jau kaut kad visi uzzinās viņa dzimšanas gadu – tad, kad iznākšot viņa memuāri. Neko darīt – Lāgerfelds ir noslēpumains cilvēks, un ne tikai tāpēc, ka neizpauž savu vecumu. Slavenais modes dizainers atklāj no savas dzīves tikai kaut kādas sīkas detaļas vai arī stāsta anekdotes par savām dīvainībām, piemēram, par to, ka pērkot kurpes par vienu numuru mazākas.«Es tiešām ticēju, ka mūsu laulība būs mūžīga, bet dažreiz tomēr viss izvēršas citādi,» sacīja sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana pēc tam, kad bija iesniegusi tiesā prasību šķirt viņas un basketbolista Krisa Hemfrīsa 72 dienu ilgo laulību. Savukārt viņas bijušajam menedžerim Džonatanam Džeksonam ir pilnīgi cits viedoklis. Viņš uzskata, ka Kima visu līdz pēdējai niansei iepriekš bija izprātojusi: «Kima jau pirms kāzām zināja, ka nepaliks kopā ar Krisu. Bet viņai nebija atpakaļceļa, jo runa bija par ļoti lielu naudu.» Ar šīm laulībām Kardašjana nopelnīja 18 miljonus dolāru – jau pirms kāzām bija pārdoti ekskluzīvi stāsti un fotoattēli.

Avots: Dina Gipsle / Vakara Ziņas 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: