Lopesu un Timberleiku viesnīcā labāk nelaist
Publicēts 18. maijā, 2011.
Arī slavenības ir tikai cilvēki ar saviem tikumiem un netikumiem, dīvainībām un kaprīzēm. Populāras un slavenas personas dažkārt gan izceļas ar īpaši ekscentriskām idejām un neparastiem gājieniem.

Čiepj spilvenus

Amerikāņu popmūzikas dziedātājai Keitijai Perijai ir viss, ko vien varētu vēlēties, – brīnišķīgi dabas dotumi, skaista balss, apskaužami panākumi un daudz naudas. Taču viņai ir arī kāds netikums, kuru dziedātāja necenšas nemaz slēpt: viņa čiepj spilvenus. Nav brīnums, ka daiļā tumšmate ir kļuvusi par viesnīcas menedžeru biedu, jo vienmēr pamanās prom braucot līdzi paņemt arī kādu spilvenu. Perija savu netikumu skaidro ar vēlēšanos piepildīt māju pilnu ar spilveniem. Starp citu, agrāk viņa čiepusi šokolādi un ziepes. No šā ieraduma viņa ir atbrīvojusies, bet spilveni nespējot atstāt vienaldzīgu.


Mazgā matus minerālūdenī


Holivudas superzvaigzne Vils Smits var lepoties ar to, ka viņam ir slepens privātais telefona numurs, iespēja atpūsties un izklaidēties uz luksusa jahtu klājiem un nakšņot visdārgākajās viesnīcās. Tomēr pat tāda līmeņa zvaigznei ir savi netikumi: Smits mazgā matus tikai noteiktas markas minerālūdenī. No šā ieraduma aktieris neatsakās arī ārpus mājas un pieprasa viesnīcās visā pasaulē sagādāt minerālūdeni matu mazgāšanai.

Viesnīcu menedžeri izmisumā

Viesnīcu menedžeriem jāizpilda arī Dženiferas Lopesas prasības: viesnīcas apartamentu temperatūrai jābūt precīzi 25,5 grādi, skaļruņos drīkst skanēt tikai r'n'b, hiphops un salsa un nekādā gadījumā uz galda vai citur nedrīkst atrasties šokolāde. Tomēr tas ir sīkums salīdzinājumā ar popzvaigznes Džastina Timberleika ekstravagantajām vēlmēm. Viesnīcu menedžeriem nākas pietiekami palauzīt galvu, kā virs gultas piestiprināt kristāla spoguli, kur ierīkot privātu fitnesa studiju un kāda stereo iekārta vislabāk apmierinās izvēlīgo dziedātāju. Par laimi, Timberleiks parasti rezervē sev veselu viesnīcas stāvu, un līdz ar to viesnīcu apkalpojošajam personālam ir lielākas iespējas izvērsties. Turklāt vairākas stundas pirms superzvaigznes ierašanās jādezinficē visi durvju rokturi, bet dziedātāja uzturēšanās laikā neviens nedrīkst viņu uzrunāt.

20 kaķu un 100 baložu

«Grammy» balvas ieguvēja Meraija Kerija vārda tiešā nozīmē izbauda savu dīvas statusu. Kāda koncerta laikā Londonā dziedātāja pieprasījusi pasākuma organizētājiem, lai tie sagādājot 20 baltus kaķus, 100 baltus baložus, konfeti taureņu formā, rožaini sārtu skatuves paaugstinājumu un burvju nūjiņu. Lai saudzētu balssaites un naktī neizkalstu rīkle, Kerijas guļamistaba izveidota par tādu kā ūdensnecaurlaidīgu tvaika telpu, kurā nepārtraukti darbojas 20 gaisa mitrinātāji. Guļamistabas griesti izbūvēti speciālā slīpumā, lai ūdens pa tiem varētu pilēt lejā tieši blakus gultai. Tehniskas ierīces guļamistabā esot paslēptas aiz stikliem.

Dzīvesbiedram sagādā helikopteru

Zvaigznes statusu nepieciešamības gadījumā izmanto arī Andželīna Džolija. Lai viņas dzīvesbiedram Bredam Pitam nebūtu garlaicīgi viņas kino projekta uzņemšanas laukumā, Džolija lūgusi savus producentus noorganizēt viņam helikoptera vadīšanas kursus un atgādāt Pita luksusa supermašīnu «Bugatti». Pretējā gadījumā varēja izjukt filmas «Wanted» uzņemšana.

Nespēj dzīvot bez dvieļiem

Neparastas prasības koncertu organizētājiem izvirza britu dziedātājs Džordžs Maikls: pirms katra koncerta jābūt sagatavotiem 406 frotē dvielīšiem. Šis milzīgais dvieļu kalns nepieciešams Maiklam un viņa 15 mūziķiem. Līdzīgas prasības ir arī amerikāņu reperim P. Diddy: gatavībā jābūt 204 dvieļiem un 20 ziepju gabaliņiem. Izrādās, ka repa zvaigzne ir arī romantiķis: aiz skatuves jābūt sagatavotam šampanietim, kura vienas pudeles vērtība ir vismaz 200 dolāru, un svecēm, kuras vienas vērtība ir 45 dolāri.

Ceļo ar mediķiem

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja un mūžībā aizgājušās popzvaigznes Maikla Džeksona māsa Dženeta turnejās dodas iespaidīga medicīniskā personāla pavadībā. Kā raksta austriešu izdevums «Express», Džeksonei līdzās vienmēr ir ausu, deguna un kakla speciālists, masieris, medicīnas māsa un alternatīvās medicīnas speciālists.

Māju iekārto kā filmēšanas laukumu

Daiļā Bonda meitene Eva Grīna, iekārtojot savus apartamentus Londonā, izvēlējusies dažādas kino dekorācijas un radījusi filmēšanas laukuma gaisotni. Intervijā vācu izdevumam «Frankfurter Rundschau» aktrise atklāja sava mājokļa noslēpumu: «Mans dzīvoklis Londonā – tā ir mana karaļvalsts. Tas atgādina filmēšanas kulises: viena istaba veidota ķīniešu stilā, ar daudz sarkanajiem toņiem, bet kādā citā rodas sajūta, ka atrodies «Gladiatoru» uzņemšanas laukumā. Esmu visai drosmīga, pieņemot ar dizainu un interjeru saistītus lēmumus. Lai gan dažkārt man pašai rodas jautājums: «Ak dievs, ko es te esmu sastrādājusi?».»

Patīk rakņāties atkritumos

Dīvaini interjera elementi greznojot arī aktrises Džesikas Albas mājokli. zvaigznei ir savāds hobijs: viņai patīkot rakņāties veco un nederīgo mantu un mēbeļu kaudzēs, kas krājas ēku pagalmos, un meklēt tajās interesantas lietas. Atradumus aktrise stiepjot mājās, kur tos pielabojot, uzlabojot un citādi apstrādājot, un rezultātā izdekorējot ar atrastajiem šedevriem savu dzīvokli, par to «National Enquirer» pastāstīja Albas draugs.

Avots: Dina Gipsle / Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: