Lingita cer kļūt par skaistumkaralieni, šoreiz pat neizģērbjoties
Publicēts 4. novembrī, 2013.
Šonedēļ sākās starptautiskā skaistumkonkursa «Miss Top Of The World» Latvijas atlase, kurā manāmas arī vairākas pazīstamas meitenes.

  

Starp pretendentēm uz Latvijas pārstāvēšanu konkursā «Miss Top Of The World» ir arī žurnāla «Playboy» skaistumkonkursa dalībniece Lingita Lina Bopulu. «Šonedēļ tikāmies ar pirmajām sešām finālistēm, pavisam Latvijas atlases finālā būs divpadsmit dalībnieces. Šā konkursa uzvarētāja tiks noskaidrota 9. novembrī Jūrmalā,» »VZ« atklāja «IntRiga World» pārstāve Liene Skulme.

Šonedēļ sākās arī biļešu tirdzniecība uz decembrī gaidāmo konkursa finālu. Biļešu cenas ir, sākot no 10 latiem, taču ir arī iespēja pasākumā paslēpties no citu acīm, konkursu vērot necaurredzamā telpā un malkot šampanieti. Šāda ekstra izmaksās 1000 latu. «VIP istabu iekārtojam mēs. Organizējot finālu, mums ir skaidrs, ko vēlas VIP klients. Uz galdiem būs vairāk nekā viena šampanieša pudele un, protams, arī uzkodas. Taču galvenais uzdevums būs padarīt VIP viesus neredzamus pārējai publikai,» telpu raksturo viens no konkursa rīkotājiem Mainots Vecvagars.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: