LieneiCandy beidzot normāls puisis: nav modelis, nav amerikānis, nav sportists
Publicēts 2. oktobrī, 2013.
Aizvadītajā nedēļā apakšveļas zīmola veikala «Queen Lingeria» atklāšanā parādījās arī dziedātāja Liene Candy un ne tikai vienkārši parādījās – viņai šoreiz pie sāniem bija ražena auguma vīrietis, dziedātājas jaunais draugs.

 

Interesanti, ka tas šoreiz nebija kāds krievu pseidoproducents vai arī amerikāņu simtā ranga modelis – vienkārši Igors Lipajs.

Ierodas, iepērkas un pazūd

Uz apakšveļas veikala «Queen Lingeria» atklāšanas pasākumu dziedātāja LieneCandy un viņas jaunais draugs Igors Lipajs ieradās, sadevušies rociņās. Noskatījušies modes skati, abi devās novērtēt sortimentu, un izvēle krita par labu rozā krāsas nakts veļai. Puisis paņēma izvēlēto veļu, devās pie kases, samaksāja, un abi no pasākuma pazuda.

Kas ir LienesCandy jaunais draugs? Lipajs tiek dēvēts par uzņēmēju, taču ziņas par viņa uzņēmēja gaitām publiskajā telpā ir visai skopas. 2011. gada 5. maijā Lipajs figurē kā komercķīlas devējs «Norvik Bankai». Tiesa, gluži nemanāms raženā auguma vīrs pirms attiecībām ar dziedātāju nav bijis – tikai redzams nevis komersantu forumos, bet dažādos burziņos. Vīrietis manīts vienā kompānijā ar vienu no zināmākajiem pašmāju naktsdzīves baudītājiem Ivo Sprogu, tāpat visai regulāri Lipajs vasarā manīts arī «Cabo Cafe» apkaimē. Tur gan viņš laiku kavēja nevis ar LieniCandy, bet ar citu ne mazāk efektīgu blondīni.

Abi mīlnieki kopā ir aptuveni mēnesi, taču vēl pavisam nesen Lipaju saistīja romantiskas attiecības ar ne mazāk efektīgu blondīni – Sandiju Pundiņu. Meitene savā facebook.com profilā pēdējā laikā ir publicējusi dažādas prātulas, no kurām galvenā doma bijusi tāda, ja viņš neatgriezīsies, lai iet d…., pakaļā utt. – izteicienos Sandija nav bijusi īpaši izmeklēta. Starp citu, arī Igora bijusī draudzene nav svešiniece pašmāju «tusētāju» elitei: viņas draugu lokā ir atrodams gan rallists Krišjānis Caune, gan visu basketbolistu draugs Kaspars Vecpuisis, un, spriežot pēc bildēm, Pundiņa ir bieža viešņa Vecrīgas nakts klubā «Just».

Varbūt beidzot…?

Savukārt LieneCandy vēl jūlijā staigāja pie rociņas kādam kungam un stāstīja, ka tas ir viņas draugs no Krievijas – producents Aleksandrs Šenkens, kurš Krievijas šovbiznesā palīdzējis ieiet dziedātājai Alsu. Tiesa, Alsu nekad nav bijis producenta ar šādu vārdu, uzvārdu un izskatu, bet tas nekas… Lienes attiecības ar vīriešiem ir visai mainīgs faktors, tomēr viņas dzīvē ir bijuši daži pielūdzēji arī ilgāk par diviem mēnešiem. 2004. gadā mūziķe apprecējās ar sava dēliņa Sebastiana Matiasa tēvu – uzņēmēju Arti Bronušu, taču 2009. gadā radās nesaskaņas, un pāris gadus vēlāk laulība tika šķirta. Neilgi pēc paziņojuma par laulības izjukšanu dziedātāja uzsāka attiecības ar volejbolistu Jāni Pēdu, kuru pati dziedātāja dēvēja par savu īsto mīlestību, bet jau pēc nepilna gada abi izšķīrās. 2010. gada vasarā LieneCandysabiedrībā izgāja kopā ar modeli Kārli Venckoviču – intervijās dziedātāja lepojās, ka viņai pirmo reizi mūžā ir attiecības ar tik skaistu vīrieti. Tiesa,gada izskaņā arī šīs attiecības izjuka. Pēcāk Liene paziņoja, ka viņai vīriešus nevajagot un daudz labprātāk viņa bauda brīvas sievietes statusu, taču, par spīti teiktajam, viņai izveidojās romantiskas attiecības ar amerikāņu uzņēmēju Metjū Batleru. Drīz vien arī šis mīlas stāsts beidzās, kad aizvadītā gada nogalē mūziķe uzzināja, ka Batlers pārgulējis ar citu sievieti. Kā beigsies stāsts ar Lipaju? Cerams, ka laimīgi.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: