LieneCandy pielien “Jaunā viļņa” rīkotājiem
Publicēts 23. jūlijā, 2013.
Pagājušās sestdienas rītā no Maskavas Rīgā ieradās festivāla «Jaunais vilnis» dalībnieki un rīkotāji. Iespēju atzīmēties preses klātbūtnē nelaida garām dziedātāja LieneCandy, kura, ieķērusies rokā diviem no festivāla rīkotājiem, nelaida garām iespēju defilēt dalībnieku priekšplānā.

  

Nedaudz samiegojušies, bet smaidīgi ar vilcienu no Maskavas pulksten 9.45 Latvijā ieradās festivāla «Jaunais vilnis» dalībnieki. Par godu šim notikumam Stacijas laukumā tika sarīkotas nelielas svinības. Ieskandināt šo pasākumu tika uzaicinātas bijušās «Jaunā viļņa» dalībnieces Stacy un LieneCandy. Abas dziedātājas pacietīgi gaidīja dalībnieku parādīšanos uz sarkanā paklāja, tomēr LieneCandy nolēma izmantot iespēju: īsi pirms dalībnieku parādīšanās dziedātāja piesteidzās it kā sasveicināties ar organizētājiem, bet brīdī, kad atskanēja festivāla himna, ieķērās rokā organizatoriem un soļoja kopā ar viņiem, mājot preses pārstāvjiem.

Jāteic, ka šī gada festivāls LieneiCandy būs īsta medusmaize: šogad festivāla dalībnieki vienā no konkursa dienām uzstāsies kopā ar kādu savulaik festivālā startējušu konkursantu, un paredzēts, ka Latvijas pārstāvim Pēterim Upelniekam kopā ar LieniCandy būs jāizpilda Raimonda Paula hits «Любовь настала».

Foto: Kaspars Ūdris

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas, nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: