LieneCandy dabū pa seju un paliek bez mobilā telefona
Publicēts 1. februārī, 2012.
Pagājušajā nedēļā Rīgā notikušajā KHL «Zvaigžņu spēlē» skatītājus priecēja ne tikai hokeja zvaigznes, bet arī pašmāju mūziķi, kas atklāja šovu. Izrādījās, ka tas ir bīstams pasākums. Organizatoru prasības bija dažādas, piemēram, kāda no tām – vienam no mūziķiem dziesmas izpildīšanas laikā jāslido pa laukumu. Loze krita LieneiCandy (Liene Greifāne).

 

«Pirmo reizi dziedu uz slidām – bija normāli, tikai šova laikā man nedaudz [ar slidām] trāpīja citi mākslinieki, kas kāpa uz ledus, turklāt vēl dabūju ar karoga kātu pa seju. Dziedāt uz slidām ir mazliet saspringtāk nekā kāpt uz parastas skatuves un dejot, bet man patīk visu izmēģināt, tāpēc piekritu uzreiz. Šo pasākumu nepalaistu garām pat tad, ja šovakar būtu jāuzstājas kaut kur citur!» »VZ« apņēmīgi teica LieneCandy.

Tiesa, hokeja prieki viņai beidzās diezgan nelāgi – vakarā notiekošajā lepnajā «Zvaigžņu spēles» VIP ballītē LieneCandy bija palikusi bez sava mobilā telefona. Kā vēlāk «tvīteroja» pati dziedātāja, visticamāk, kāds bārmenis vai viesmīlis vienkārši sajaucis viņas «IPhone» ar savējo un paķēris to līdzi, jo «tas notika VIP pasākumā» un «cilvēkiem, kuri šo pasākumu apmeklēja, noteikti mans telefons nebija vajadzīgs». Lielākā sāpe – pazaudēti kontakti, fotogrāfijas un video.

Pēc »VZ« rīcībā esošās neoficiālās informācijas, ballītē simpātiskajai dziedātājai gan uzstājīgu uzmanību pievērsis kāds trekno gadu politiķis, kurš tagad manāms hokeja druvā. Kas zina, varbūt viņam īpaši labā noskaņojumā gadījies sajaukt prasīto tālruņa numuriņu ar pašu telefonu…

Avots: Kristīne Valdmane, Ingars Kļaviņš / Vakara ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: