LieneCandy atkal izģērbjas
Publicēts 4. decembrī, 2013.
Spānijas salā Tenerifē šobrīd pie sava jaunākā erotiskā kalendāra veidošanas ir ķēries fotogrāfs Sergejs Kondrašins. Uz turienes vienu no tūristu iecienītākajām pludmalēm bildēties kailfoto sesijai bija devusies arī dziedātāja LieneCandy.

  

Pašlaik norisinās intensīvs darbs pie erotisko fotogrāfiju meistara Sergeja Kondrašina ikgadējā kalendāra izveides, un, kā vēsta kalendāra oficiālajā mājaslapā publicētā informācija, nākamā gada izdevumā savs mēnesis būs atvēlēts arī populārajai dziedātājai LieneiCandy (īstajā vārdā Liene Greifāne). Jāatgādina, ka fotogrāfs Kondrašins jau vairākus gadus veido šādu kalendāru, ko dāvina ļoti šauram cilvēku lokam. Vēl pirms mēneša pašam fotogrāfam nebija īstas skaidrības par šī projekta turpmāko likteni (kā zināms, viņš ar ģimeni pirms gada pārcēlās dzīvot uz Kanāriju salām), taču sponsoru interese Latvijā par to esot bijusi ļoti liela, tāpēc oktobra beigās sācies aktīvs darbs pie kalendāra.

LienesCandy kailfoto tapšana ir neliels pārsteigums: lai gan savulaik viņa pozējusi arī skandalozajam fotogrāfam Aleksandram Sokolovam un bildes vēlāk publicētas žurnālā «FHM», vismaz pāris gadus dziedātājas kailfoto pašmāju vīriešu žurnālos netika manīts. Arī pati mūziķe sociālajā tīklā «Twitter» un mobilajā aplikācijā «Instagram» apliecinājusi saviem sekotājiem un atbalstītājiem, ka šobrīd ir Tenerifē, kur notiek darbs pie kalendāra izveides, kura ietvaros tapušas ne tikai bildes, bet arī video.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Publicitātes


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: