Liene Šomase atkal iesaistās sabiedriskajā dzīvē
Publicēts 28. decembrī, 2011.
Prezentējot Annas Rozītes darinātās siltās ziemas kleitas, modeles lomā negaidīti parādījās arī Liene Šomase. Skandalozos notikumus, kas skar viņas ģimeni, dziedātāja gan nekomentē, tomēr kopumā izskatījās gana braši. Pirms dažām nedēļām sabiedrību pāršalca skandāls – dziedātājas Lienes Šomases māte, cienījama kultūras darbiniece Arta Šomase tiekot turēta aizdomās par nežēlīgu pašas sunīša nogalināšanu Jērcēnu pusē. Šomase atteicās no LTV raidījuma «Ķepa uz sirds» vadīšanas, turklāt viss lika domāt, ka viņa uz kādu laiku norobežosies no sabiedriskiem pasākumiem un pievērsīsies ģimenes aizstāvībai, jo neuzskata mammu par vainīgu šajā apsūdzētajā noziegumā.

Līdz ar to liels bija daudzu pārsteigums, kad kluba «DStyle» durvīs parādījās Šomase, turklāt nevis kā šī pasākuma – modes skates apmeklētāja, bet gan modele. Uz jautājumiem, kas virmo ap ģimeni, Šomase gan atteicās atbildēt.


Atkal preses relīze


Tiesa, dziedātāja savu nostāju jau teorētiski ir paudusi – tikpat savdabīgi kā savulaik par savu grūtniecību, proti, ar preses relīzes starpniecību. «Mana mamma jau kopš bērnības mums ar māsām vienmēr ir mācījusi, ka ir jārūpējas ne tikai par cilvēkiem, kas mums ir apkārt, bet arī par dzīvniekiem, par kuriem mēs uzņemamies rūpes un atbildību [..] Mamma ir mana ģimene, un es kā meita atbalstīšu jebkuru lēmumu, kuru viņa pieņems esošajā situācijā. Esmu pārliecināta un palieku pie sava, ka mana mamma nav izdarījusi šo nežēlīgo noziegumu [..] Esmu pārliecināta, ka esošā situācija ir tikai viens no augstāko spēku liktajiem pārbaudījumiem, kuriem šajā dzīvē ir jātiek pāri, tādēļ varu teikt, ka mana darbošanās radošajā jomā un uz skatuves nemazināsies.»


Avots: Kristīne Valdmane / Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: