Latgales skaistule sola nefotografēties kaila
Publicēts 11. novembrī, 2013.
Jau šīs nedēļas izskaņā noskaidrosies, kura no «Miss Top Of The World Latvia 2013» finālistēm pārstāvēs Latviju pasaules līmeņa skaistumkonkursā, kas notiks Rīgā 7. decembrī.

  Pašlaik par vienu no galvenajām pretendentēm uz titulu izvirzījusies simpātiskā gaišmate Kristīne Viļuma (23), kura ir biedrības «Mis un Misters Rēzekne» īpašniece. Jāatgādina, ka Latvijas uzvarētāju nosaka balsotāji mājas lapā «intrigaworld.com». Viļuma piedalījusies trīs skaistumkonkursos, tostarp «Mis Latvija 2011», kur ieguva pirmo vietu, bet šogad viņa nominēta kā «Gada sieviete Rēzeknē» par ieguldījumu pilsētas tradīcijas – konkursa «Mis un Misters Rēzekne» – reanimēšanā.
Kā zināms, pēdējā laikā daudzām skaistulēm šķiet, ka bez kailfoto izrādīšanas pie panākumiem netikt, bet rēzeknietei ir cits viedoklis. «Es nekad nefotografētos kaila, jo tas ir ārpus manām ētikas normām: manuprāt, sieviete ir daudz jutekliskāka, seksīgāka un kārdinošāka skaistā mežģīņu veļā nekā kaila,» uzskata Kristīne, pie viena dodot netiešu mājienu vēl vienas kandidātes uz titulu Lingitas Linas Bopulu virzienā. «Es uzskatu, ka šādos konkursos ir jāizvēlas meitenes, kuras nav pozējušas kameras priekšā kailas, ja konkursa līmeni vēlas paturēt augstu un starptautiskiem konkursiem atbilstošu.» Avots: Ingars Kļaviņš / Vakara Ziņas nra.lv
Foto: Publicitātes 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: