Kurusova un Reiniks dejojot iekaros Lietuvu
Publicēts 20. jūnijā, 2011.
Dziedātājs Lauris Reiniks drīz vien piedalīsies dejojošo zvaigžņu šovā Lietuvā, kur viņa partnere būs – kura gan cita! – Aleksandra Kurusova.

Dejotāja Aleksandra Kurusova »VZ« atzina, ka pagaidām aktīvi mēģinājumi Lietuvas dejošanas šovam vēl nenotiekot. «Pamēģinājām tikai tad, kad iepriekšējoreiz bijām Lietuvā – Laurim bija viņa albuma prezentācija un arī it kā [šī šova] iepazīšanās pasākuma ballīte. Katram pārim atsevišķi. Mēs tur bijām, ar mums it kā iepazīstināja, padejojām un pēc tam smējāmies, ka mums laikam viss jāsāk no sākuma, jo viņš deju soļus atceras, taču principā – gandrīz vairs neko. Taču tas pat nebija slikti, jo mēs uzstājāmies godīgi. Droši vien, ka sāksim mēģināt jūlijā – šovs sākas septembrī,» stāstīja Saša.


Labi, Reiniks šovā paņemts kā ārzemju zvaigzne (Lietuvā šobrīd topā ir viss, kas saistās ar mūsu «es skrienu» zvaigzni), bet kāpēc tur uzaicināta Kurusova?! «Nu kā, kāpēc?! Jo es esmu viņam piemērotākā partnere! Lauris nebija ar mieru dzīvot un trenēties [dejošanai] Lietuvā, turklāt tie paši, kas pie mums organizēja šovu «Dejo ar zvaigzni», tie paši to rīko arī tur!» smejoties »VZ« paskaidroja Kurusova. Viņa pat nebija informēta par šova balvas apjomiem, tas ir, – dejotāja par to nebija interesējusies. Kāda jēga no šādiem šoviem ir pašai Kurusovai, kura jau gandrīz gadu strādā viesnīcā, mārketinga specialitātē? «Oi, zini, [uzvara ar Reiniku šovā «Dejo ar zvaigzni»] bija tik sen – jau pirms četriem gadiem! Jā, protams, ka tas daudz ko deva arī man: cilvēki skatās un domā, ko vēlas apgūt, arī viņi, redzot šovu, domā, ka varēs apgūt visu tikpat ātri. Atnāk un prasa – bet kā tad jūs varējāt deju iemācīties vienā nedēļā?! Principā tas ir darbs četras stundas dienā.»

Avots: Sandris Vanzovičs / Vakara Ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: