Kulakovs dzer un smēķē neatļautā vietā
Publicēts 8. novembrī, 2013.
Šonedēļ »VZ« pavisam nejauši kļuva par aculiecinieku kārtējam Jura Kulakova bohēmas izgājienam: otrdien pusdienlaikā, bruņojies ar līdzpaņemto šņabja pudeli, komponists ar savu pavadoni jautrā prātā ieklumburoja Artilērijas ielā esošajā ēstuvē «Pankūkas», kur pat nolēma uzsmēķēt, lai gan smēķēšana tur ir liegta.

  

 »VZ« komponistu Juri Kulakovu piefiksēja otrdien, 6. novembrī, ap pulksten 14 vienā no Rīgas slavenākajām pankūku ēstuvēm Artilērijas ielā, turklāt ļoti omulīgā prātā. Viņa džinsu bikšu kabatā bija ielikta lielā «Russian Standard» pudele. Pie letes komponists savu pasūtījumu nebija gatavs noformulēt, tāpēc to izdarīja viņa pavadone.

Abu pusdienu pasūtījums bija divas porcijas kartupeļu ar gaļu un biešu salātiem, taču māksliniekam ar ēšanu diez ko labi neveicās, tāpēc viņš nolēma labāk patukšot līdzpaņemto pudeli. Malciņš pēc malciņa, un Kulakovs jau bija gatavs nedaudz uzpīpēt. Aizsvilināt cigareti ar pirmo un arī nākamo reizi komponistam gan neizdevās, taču, kad izdevās aizsmēķēt, Kulakovs cēlās kājās, ievilka trīs dūmus un pievērsās savam ēdiena šķīvim. Taču pārtika vienalga palika neskarta, un cigarete drīz vien nodzisa. Brīnumainā kārtā neviens no personāla komponistam neaizrādīja, ka kafejnīcā smēķēt nav atļauts.

Jāatgādina, ka »VZ» jau pirms neilga laika rakstīja par mūziķa nedienām ar zaļo pūķi – uz to gan Kulakovs mūždien teicis, ka neliela bohēma viņa muzikālajām spējām nekādi netraucējot.

Avots: Agris Dūja / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Džerards Jēkabsons


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: