Kondrašini aizmūk no Latvijas uz neatgriešanos
Publicēts 19. septembrī, 2013.
Astoņus mēnešus nodzīvojot saulainajā Spānijas salā Tenerifē, populārais fotogrāfs Sergejs Kondrašins ar ģimeni nolēmis tur palikt uz dzīvi. Darba Kondrašinam netrūkst arī spāņu zemē, un tiek izvērtēts, vai tiks turpināta tradīcija veidot ikgadējo erotisko kalendāru.

  

Ģimene paliks Spānijā

Pērnā gada izskaņā ar domu pārziemot aukstos mēnešus un pastrādāt Rietumos uz Tenerifi devās populārais fotogrāfs Sergejs Kondrašins ar sievu Bogdanu un mazo meitiņu Darju. Fotogrāfs piedalījās dažādu spāņu modes žurnālu vāku veidošanā un radoši sevi pilnveidoja, savukārt Darja šajā laikā piedzīvoja savu pirmo skolas dienu, uzsākot mācības spāņu skoliņā. Ģimene Tenerifē ir nodzīvojusi astoņus mēnešus un diezgan labi iekārtojusies, un Kondrašini nolēmuši, ka atpakaļ uz Latviju viņus vairs īsti nevelk. Par to savus paziņas un draugus pagājušajā nedēļā sociālajā tīklā «facebook.com» informēja Bogdana Kondrašina. Tāpat viņa publicēja informāciju, ka ģimene ir nolēmusi šķirties no sava greznā un ilgi lolotā mājokļa Bruņinieku ielā. Visus ar pārdošanu saistītos jautājumus risina fotogrāfa vecāki. «Nedaudz skumji jau ir pārdot savu māju, tomēr šobrīd esam ļoti veiksmīgi iekārtojušies šeit uz salas,» sarunā ar »VZ« atzina Bogdana. Jāatgādina, ka viena no versijām, kāpēc Kondrašini steidzami pameta Latviju, bija tāda, ka šeit viņi iedzīvojušies lielos parādos. Tam gan nav oficiāla apstiprinājuma.

Kalendārs uz jautājuma zīmes

Par sava veida fotogrāfa vizītkarti kļuvis ikgadējais Kondrašina erotiskais kalendārs, un tieši šobrīd izšķiras šī projekta liktenis. Bogdana atzina, ka «jau bijām nolēmuši šogad neturpināt šo tradīciju un no šī projekta atteikties», taču augusta beigās ar fotogrāfu sazinājās vairāki kādreizējie kalendāra sponsori, kuri arī šogad ir gatavi to atbalstīt. «Protams, ir ļoti liels vilinājums turpināt šo projektu. Un, starp citu, šeit, Spānijā, ir ļoti daudz skaistu meiteņu, kas varētu būt lieliskas modeles. Taču gribas kalendāram fotografēt modeles arī no Latvijas, kā tas ir bijis līdz šim,» skaidro Bogdana. Kalendāra sakarā viens no grūtākajiem jautājumiem – kur to prezentēt. «Mēs šobrīd dzīvojam šeit, uz salas, un te mums ir mājas. Gribas kalendāru parādīt arī šeit, taču tas vairāk ir kā tradīcija Latvijā, tāpēc prezentāciju vajadzētu taisīt Rīgā. Pagaidām esam uz pārdomu takas. Domājam, ko un kā darīt. Pēc divām nedēļām varēšu skaidri pateikt, kas un kā īsti būs ar kalendāru,» solīja Bogdana.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Vakara Ziņas 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: