Kolorītā Jolanda Suvorova nometusi 10 kilogramus
Publicēts 22. augustā, 2013.
«Man pēdējā laikā bieži saka, ka labi izskatos. Nu jā, es cenšos – gribu taču patikt skatītājiem!» saka kolorītā skatuves māksliniece Jolanda Suvorova. Viņa vienmēr bijusi augumā apaļīga, taču nu viņa vakaros vairs neēd un gada laikā ir tikusi vaļā no 10 liekiem kilogramiem.

  

Negrib būt resna govs

«Kaut kā pārstāju ēst. Netiku iekšā kostīmā un sapratu: kaut kas ir jādara! Jā, es apzināti tievēju,» atklāj aktrise, dejotāja un dziedātāja Jolanda Suvorova. Viņa stāsta, ka vakaros vairs neēd. «Paēdu pustrijos, un viss. Pēc tam dzeru tikai ūdeni. Ja nu vienīgi vakarā apēdu kādu ābolu, kādas ogas. Un, ja nu ļoti, ļoti gribas ēst, ēdu rupjmaizi. Ar ūdeni,» tik skarbu diētu uzsākusi atraktīvā skatuves māksliniece. Viņa gan neslēpj, ka kādreiz jau arī «noraujas» un vakarā kārtīgi paēd.

«Citi saka, ka jāēd mazām porcijām. Es nekad neesmu ēdusi mazas porcijas! Es pusdienas paēdu kārtīgi. Lai gan – kādreiz varēju apēst gan zupu, gan otro, gan vēl saldo, bet tagad ēdu tikai zupu vai otro. Un ļoti daudz dzeru ūdeni. Pēc pusdienām divdesmit minūtes cenšos neko nedzert – ciešos, mokos. Tā vajag,» sev iestāstīt mēģina Suvorova un saka: tas ir tāds prieks, kad atkal tiec iekšā kostīmā! Prieks arī uzlūkot sevi spogulī – seja arī kļuvusi «slaidāka».

«Es jau arī gribu labi izskatīties, gribu patikt skatītājiem. Negribas būt kā resnai govij! Ja tu esi skatuves mākslinieks, ir sev jāseko, kaut kas ir jādara,» viņa uzskata. Jolanda Suvorova stāsta, ka abas ar mammu visu mūžu mocījušās ar lieko svaru. «Manai mammai ir ļoti skaista figūra, lielas krūtis. Man ir mazas krūtis, bet es esmu laimīga, jo zinu, cik smagi ir «nest» lielas krūtis – kā mamma visu laiku mocījās! Tagad jau visām vajag lielas krūtis, bet «manā laikā» galvenais bija, lai kājas ir garas un taisnas. Bet tagad skatos: jo līkākas kājas, jo īsākos svārkos staigā. Esat ievērojuši? Vai tiešām neviens viņām to nepasaka?!»

Viņai nav kompleksu

«Cilvēki mani jau bija noveduši ar jautājumiem, vai man nav kompleksu par savu augumu. Par ko man kompleksot?! Es tāda esmu! Nu ko man tagad darīt – nedzīvot tāpēc?! Es sevi mīlu tādu, kāda esmu!» uzsver Jolanda Suvorova. «Es ar visu esmu apmierināta. Es mīlu dzīvi, un mani sapņi piepildās – vienmēr esmu gribējusi spēlēt teātri un kopā ar «Muzikālo teātri 7» to daru jau deviņus gadus!» Arī šovasar Jolanda piedalās «Muzikālā teātra 7» brīvdabas izrādēs – tā ir režisora Voldemāra Šoriņa iestudētā «Bitīt rožu dārziņā», kas tiks izrādīta 17. augustā Madonā, 23. augustā Ikšķilē un 24. augustā Kuldīgā. «Galvenais, lai viss turpinās! Lai mani neaizmirst, lai telefons zvana un «otrā galā» saka, ka esmu vajadzīga!» sev novēl Jolanda Suvorova.

Avots: Santa Raita / Vakara Ziņas

Foto: Publicitātes


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: