Kauperi savus dvīņus sagaida tikai pēc izlaiduma svinīgās daļas
Publicēts 17. jūnijā, 2011.
10. jūnija pēcpusdienā Rīgas 2. ģimnāzija dalīja atestātus par pamatizglītības iegūšanu 84 devīto klašu skolēniem. Viņu vidū bija arī «Prāta vētras» līdera Renāra Kaupera dvīņi Edgars un Emīls.

Skolas aktu zālē atestātus dalīja trim devīto klašu absolventiem. Emīls un Edgars Kauperi beidza Māras Dzērves audzināmo 9.b klasi. Skolotāja katram savas klases skolēnam līdz ar atestātu iedalīja Knuta Skujenieka grāmatiņu ar autogrāfu un dzīves atziņām. Edgara dzīves gudrība skanēja šādi: «Kas gudrs, tas klausa gudros!», bet Emīls savu dzīves gudrību varētu iegaumēt nākotnei – «Darbs ceļ vīru!». Savus dēlus vecāki Renārs un Agnese Kauperi sveica tikai pēc svinīgā pasākuma, kad jau absolventi pie skolas sāka fotografēties, – nemanāmi, klusi un bez lieka pompa viņi ieplūda atnākušo sveicēju pūlī.

 


Kauperu pāris ir lepni par saviem dēliem un atbalsta turpmāko mācīšanos šajā pašā skolā. Agnese kā stiliste pat īpaši neesot domājusi par dēlu izlaiduma tērpiem. «Dēli paši izvēlējās veikalos to, kas pašiem patīk, un mēs neiejaucāmies, bet Renārs vispār ir tikai [kredīt]kartes turētājs!» jokoja Agnese.

Avots: NRA.LV


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: