Katy Tindemark izvēles priekšā – sekss vai ģimenes dzīve
Publicēts 10. jūlijā, 2013.
Pirmo nopietno strīdu savas laulības piecu gadu laikā piedzīvojusi dziedātāja Katy Tindemark, īstajā vārdā Jekaterina Elizabete Tindemarka.

 

Sievietes un viņas vīra zviedru uzņēmēja Riharda Tindemarka strīds izcēlies, jo dziedātāja ir piekritusi atkailināties uz vīriešu žurnāla vāka.
«Ehh, meitenes un puiši! Man ar vīru ir riktīgs pirmais kašķis piecu gadu laikā!» Ilgi un kārtīgi visu pārdomājot, beidzot piekritu pikantai fotosesijai žurnāla vākam. Un ko jūs domājat? Virs «ņezašto» nepiekrīt! Brīdināja, ka pateiks «bye bye», ja piedalīšos. Tiešām, tik negaidīti stulba situācija! Man pašai joprojām ir divējādas sajūtas par šo, bet izlēmu tomēr: kāpēc gan ne? Un tagad šādi! Viņam sāpīte, pierunāt nespēju vairs, sāpināt nevēlos... Iesakiet kaut ko, lūdzu!» šādi sociālajā tīklā «facebook.com» savus draugus otrdienas vakarā uzrunāja dziedātāja Katy Tindemark.
To, ka kašķis abu starpā ir nopietns, var saprast arī pēc tā, ka dziedātāja jau minētajā sociālajā tīklā no savu attiecību statusa ir dzēsusi vīru. To, ka abi ir precēti, liecina vairs tikai vīrieša profilā atstātais attiecību statuss. Sarunā ar »VZ« dziedātāja neslēpa, ka strīds aizvien ir aktuāls, bet no sava nodoma viņa negrasās atkāpties. «Ja visu laiku pārlieku domāt un prātot – labāk vispār sēdēt mājās, ēst hamburgerus un pēc tam brīnīties, ka arī šajā gadījumā attiecības ar vīru tiek sabojātas. Lēmumu esmu pieņēmusi, atliek tikai censties saglabāt attiecības tādā pašā līmenī,» tā Katy.
Foto: Vakara Ziņas
Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: