Jurģis Liepnieks internetā atklāti propagandē narkotikas
Publicēts 24. jūnijā, 2010.
Kādreiz pazīstamais polittehnologs Jurģis Liepnieks internetā samērā brīvi savā mikroblogošanas profilā Twitter.com portālā propagandē narkotiku lietošanu un stāsta par savu šībrīža pieredzi Nīderlandē ar “kāsīšiem” , haluciogēnām sēnēm un par vēlmi nobaudīt hašišu.

Kā zināms, haluciogēnās sēnes satur dažādas vielas, kuras maina noteiktas lietas cilvēka smadzenēs. Tā rezultātā cilvēka nervu šūnas sāk strādāt ātrāk un tas var novest pie dažādām halucinācijām un vīzijām.  Tāpat arī hašišs nav nekāds nekaitīgu zālīšu uzlējums. Un, lūk, par šīm savām vīzijām pirms un pēc ‘zālītes’ lietošanas visiem pieejamā interneta vietnē arī stāsta kādreizējais polittehnologs.

Arī hašiša lietošanas rezultātā, par kuru stāsta Jurģis Liepnieks, rodas reibums, kas rada paradoksālu sajūtu, ka ir paaugstinātas koncentrēšanās spējas. Būtībā tās ir ierobežotas, izslēdzot svarīgas realitātes sastāvdaļas. Dažiem šīs izjūtas saistās ar baiļpinu paniku un kastastrofas izjūtu. Reibuma vēlīnā stadijā iestājas nogurums un miegs.

Psiholoģiski hašiša smēķēšana rada tukšuma sajūtu, ko dēvē arī par “nemotivētības sindromu”, tā rezultātā vielu smēķētājs vairs nemaz neraizējas par savu nākotni.

Jāatzīmē, ka sabiedrība samērā pielaidīgi izturas pret J.Liepnieka izpausmēm internetā, kur viņš stāsta par savu pieredzi ar narkotiskajām vielām tiešsaistes režīmā. Vienīgi Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Pūce it kā pa jokam ieminējies, ka J.Liepnieku iebraucot Latvijā, derētu robežsardzei īpaši sagaidīt pie robežas.

Lūk, daži no Jurģa Liepnieka ierakstiem Twitter.com:

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: