Holivudas kaulainākās slavenības - Top 5
Publicēts 27. jūnijā, 2011.
Lai varētu konkurēt nežēlīgajā darba tirgū, vairākums pasaules šovbiznesa trauslā dzimuma pārstāvju spiestas turēt sevi stingros rāmjos, saglabājot tvirtu augumu, iespējams ilgāk noturētos slavas zenītā.

Iecienītākais veids cīņai ar liekajiem kilogramiem joprojām ir dažādas diētas, ar kurām zvaigznes reizēm pārcenšas un sāk līdzināties ģindeņiem no koncentrācijas nometnes.


Viktorija Bekhema

Bijusī grupas «Spice Girls» dalībniece Viktorija Bekhema savulaik bija normālas miesas būves meitene. Taču tad dziedātāja ieņēma galvā domu, ka par katru cenu jānotievē. Bekhema ēd ļoti niecīgas porcijas un pārsvarā tikai salātus un jūras veltes. Reiz lidmašīnas stjuarte, kura apkalpoja Bekhemu vairāk nekā 12 stundu ilgā transatlantiskā pārlidojuma laikā, pastāstīja, ka visa lidojuma laikā futbolista Deivida Bekhema sieva nav apēdusi ne kripatiņu pārtikas un tikai dzērusi ūdeni ar citronu. Par laimi, tagad Bekhemai beidzot ir uzaudzis neliels puncītis, taču arī tas ir tikai tāpēc, ka dziedātāja gaida bērniņu.

Megana Foksa


Fantastiskās grāvējfilmas «Transformeri» zvaigzne Megana Foksa vienmēr bijusi miniatūra meitene, bet pēdējā laikā jau ir pārāk miniatūra. Kopš aktrise kļuvusi par modes nama «Armani» reklāmas seju, viņa ir tik stipri notievējusi, ka rodas bažas par meitenes veselību. Baumo, ka Meganai Foksai ir anoreksija.


Eimija Vainhausa

Skandalozā britu dziedātāja Eimija Vainhausa, kura nesekmīgi cīnās ar atkarību no alkohola un narkotikām, nekad nav bijusi īpaši miesās bagāta, bet pēdējā laikā vispār ļoti stipri notievējusi, – biežie «plosti» un spirtoto dzērienu lietošana bez uzkošanas atņem milzum daudz enerģijas. Nesen Vainhausa izcēlās pa ceļam uz rehabilitācijas klīniku, kurā viņu kārtējo reizi nolēma iespundēt ģimenes locekļi un menedžeris: māksliniece apstājās pie pirmā veikala, kas pagadījās pa ceļam, nopirka pudeli degvīna un turpat no kakliņa to iztukšoja.

Natālija Portmane

Lomai filmā «Melnais gulbis», par ko Natālija Portmane ieguva Kinoakadēmijas balvu «Oskars», viņa bija spiesta nomest deviņus kilogramus svara, kā arī apmeklēt baletmeistara privātstundas. Pazaudēt svaru nebija nemaz tik grūti, jo, gatavojoties filmas uzņemšanai, zvaigznei neatlika laika ieturēt maltīti. Aktrise to vien darīja kā dzēra kafiju, bet pēc baleta nodarbībām viņai neciešami sāpēja viss ķermenis, ko varēja novērst tikai ar krietnu devu medikamentu. Lūk, rezultāts!


Andželīna Džolija

Pēdējos gados neviens nav redzējis Andželīnu Džoliju peldkostīmā, taču skats, kas paveras acīm no viņas vakarkleitu piedurkņu apakšām, ir gauži skumjš – aktrises rokas kā žagariņi un kājas kā sērkociņi jau sen kļuvušas par iecienītāko diskusiju tematu internetā. Kolēģi, ar ko kopā Džolija filmējusies pēdējā laikā, zina stāstīt, ka viņa tik ļoti nododas darbam, ka absolūti aizmirst par ēšanu un, ja arī kaut ko lieto uzturā, tad tikai garām skrienot.

Avots: Jānis Meiers / Vakara ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: