Gustavo beidzot debitēs uz skatuves kā Arstarulsmirus
Publicēts 26. septembrī, 2013.
«Arstarulsmirus!» – vai esat jau iemācījušies skandēt šo logopēdiski sarežģīto saukli? Nē? Žēl, jo nāksies – minētais hiphopa mākslinieks 27. septembrī uzstāsies studiju atklāšanas svētkos Studentu paradīze.

Nekā sensacionāla it kā nav – Arstarulsmirus tas pats Gustavo vien ir, tikai pēc, atvainojiet, nelielas saiešanas sviestā, kuras iniciators ir kādreiz populārais humorists Viesturs Dūle. Jācer, ka Gustavo mūziku visa šī šļura neietekmēs un klausītāji viņu varēs dzirdēt ierastajā spožumā… 

Šā brīža labākais Latvijas reperis plašākai auditorijai nav uzstājies teju divus gadus. «Lai nosvinētu svarīga etapa beigas un jauna sākumu ne tikai manā, bet arī Latvijas mūzikas dzīvē, Studentu paradīzes ietvaros uzstāšos ar koncertprogrammu Noslēguma ballīte. Šīs uzstāšanās laikā klātienē pavēstīšu par savas radošās darbības izmaiņu cēloņiem un tālākiem mērķiem,» intriģē mākslinieks, ko laikam vienkāršības dēļ labāk turpmāk dēvēt īstajā vārdā – Gustavs Butelis. Bez viņa minētajā koncertā uz skatuves kāps arī Gacho, Astro’n’out, igauņu Bedwetters (viņiem tā būšot pēdējā uzstāšanās), Bermudu divstūris, Miks Dukurs & Fakts, kā arī virkne dīdžeju. Studentu paradīze notiks vienlaikus uz piecām skatuvēm.

Avots: Sandris Vanzovičs / nra.lv

Foto: Publicitātes


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: