Fogele grib ieviest daudzvīrību, iemīlējusies "PeR" puišos
Publicēts 8. janvārī, 2014.
Vētrainākā gadu mijas ballīte norisinājās klubā «MaiTai», kurā atpūsties bija ieradusies arī skaistumkonkursu «māmuļa» Inta Fogele. Viņa aizvien esot piektā vīra meklējumos, turklāt jaunajā gadā vēlas Latvijā ieviest daudzvīrību.

 

Sens sakāmvārds saka – kā sagaidīsi jauno gadu, tā arī to pavadīsi. No tā var secināt, ka visai jautrs šis gads varētu izvērsties grupas «PeR» puišiem un skaistumkonkursu māmuļai Intai Fogelei. Savas uzstāšanās starplaikos klubā «MaiTai» puiši ātri atrada kopīgu valodu ar piektā vīra meklējumos esošo Fogeli. Sadzerot tubrālības, trijotne nolēma dibināt partiju, ieviest Latvijā daudzvīrību un gada beigās apprecēties. «Es šodien esmu bez balss, vakar salūta laikā visu rīkli nokliedzu. Un vēl arī klubā «MaiTai» pamatīgi atpūtos,» 1. janvāra vakarā »VZ« atzinās Fogele. Pēc Jaungada nakts viņas simpātijas piederot puišiem no grupas «PeR», un plāns noprecēt viņus abus uzreiz aizvien esot aktuāls.

«Es jau ilgi meklēju sev piekto vīru. Tā kā Lauris Reiniks mani nebildina, meklēju citu, jaunāku. Klubā sapazinos ar grupas «PeR» puišiem, jo mums bija kopīgs galdiņš. Tad sākās problēma, jo nevarēju izlemt, kurš no viņiem abiem man patīk labāk un kuru varētu precēt. Sākumā domājām dibināt svingeru klubu, bet tas vairs nav aktuāli. Tad sākām runāt par politiku un nolēmām, ka varam glābt valsti un dibināsim partiju. Un, lai pašiem būtu kāds labums no partijas, ieviesīsim Latvijā daudzvīrību. Un, kad likums par daudzvīrību tiks ieviests, es apprecēšu viņus abus uzreiz. Mēs pat izmēģinājām, kā pareizi jāvelk rokā laulības gredzens!» savus nakts piedzīvojumus atstāstīja Fogele. «Es tikai nevaru izdomāt, kā varētu nosaukt šo politisko kustību.»

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas, nra.lv

Foto: Kaspars Ūdris


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: