Fogele atkal slimnīcā
Publicēts 13. janvārī, 2014.
Pēc visai līksmas Jaungada nakts svinēšanas otrā dienā bez balss bija palikusi skaistumkonkursu māmuļa Inta Fogele – tobrīd sarunā ar »VZ« viņa bija pārliecināta, ka tās ir pārāk aktīvās klaigāšanas sekas.

Taču veselības problēmas nu ir izrādījušās daudz nopietnākas, un sieviete ar bronhītu ir nonākusi slimnīcā. Līdz ar to Fogelei nāksies uz kādu laiku atlikt vēlmi dibināt partiju un Latvijā ieviest daudzvīrību – nu viņa caur asarām jokojot atklāja, ka šobrīd uz kādu laiku esot gultā uzticīga tikai vienam vīrietim. «No pirmā janvāra esmu gultā ar Misteru Bronhītu. Un kādu laiku mēs abi būsim vēl kopā. Šobrīd manas intīmākās attiecības ir ar slimnīcas medmāsiņām, kas man ik dienu pēcpusē špricē zāles,» »VZ« sūkstījās Fogele.

Tiesa, pat pašas veselība Intai Fogelei rūp mazāk nekā gaidāmā konkursa «Mis un Misters Latvija 2014» atlase. «Tā kā es šobrīd esmu nost, tad konkursa atlase ir pagarināta līdz 1. februārim. Domāju, ka tad jau es būšu uz strīpas, ja, nedod dievs, atkal kaut ko nesalauzīšu.»

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas, nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: