Fogele anesteziologiem stāsta neķītrus jociņus par politiķiem
Publicēts 9. janvārī, 2012.
Pirmssvētku laiks varen neveiksmīgs bijis skaistumkonkursu māmuļai Intai Fogelei: viņa savā dzīvoklī nokritusi pa vītņu kāpnēm, gūstot visai smagas traumas. Svētkus viņa pavadīja Rīgas 2. slimnīcā, koķetējot ar anesteziologiem un mulsinot medmāsiņas. Aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele parasti svētkos un zīmīgos datumos cenšas nozust no visiem sveikt un svinēt gribētājiem, un šāds plāns viņai bija arī šajos Ziemassvētkos un Vecgada vakarā, taču tā realizācija sanākusi visai šausminoša.

Pirms došanās prom no pilsētas Fogele bija nolēmusi sakārtot savu mitekli. «Man aizvien mājās rit remonts, tas man tāds kā mūža pasākums. Man ir vītņu trepes, ar koka un metāla apdari. Liktenīgajā dienā tām veicu inventarizāciju, vai visi pakāpieni ir vietā. Ir vietā, to konstatēju, kad biju visu saskaitījusi un noripoju lejā [no otrā stāva» jokojot »VZ« stāstīja Fogele. «Pašlaik guļu kā kāmītis, gandrīz bez kustībām. Visbriesmīgāk cietusi mana labā kāja: potīte ir sadrumstalota, ir vairāki lūzumi. Kājai bijušas jau divas operācijas, rezultātā esmu pēc «sastāva» kļuvusi par īstu «metālisti» – manī salikta čupa ar dzelžiem, ģipsis ir līdz pašam celim,» teic Fogele. Nekrologu gan rakstīt esot pāragri, un vispār – situāciju nevajagot dramatizēt. «Es pat slimnīcā esmu savā elementā – pirms operācijas anesteziologam stāstīju neķītrus jociņus par politiķiem. Dakteris teica, ka šādi pacienti ir vislabākie,» palepojās Fogele. «Johaidī, tā arī neizdevās aizmukt no svētkiem un dāvanām – visi tāpat zināja, ka mani jāmeklē 2. slimnīcā. Medmāsiņas sākumā bija apmulsušas, ka pie manis visu laiku nāca jauni un jauni apmeklētāji, taču nu jau, parādoties durvīs kādam jaunietim, medmāsiņas zina, ka jāsūta uz manu palātu.»

CIEMIŅU LAIKS

Aģentūras «Mis Latvija» direktori Intu Fogeli slimnīcā kuplā skaitā apciemojuši skaistumkonkursu dalībnieki, kuri ar jautriem uzrakstiem apzīmējuši arī viņas ģipsi.

Avots: Jānis Ogle / Vakara ziņas


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: