Ella Latvijā uzvedas kā Parisa Hiltone
Publicēts 28. augustā, 2013.
Pagājušās nedēļas nogalē pēc divu gadu pauzes dzimtenē beidzot ieradās DJ Ella (Elīna Fūrmane). Ierašanās mērķis bija uzspēlēt dīdžeja «setu» pie operas notiekošajā pasākumā «Krasta mači».

  

Gluži kā slavenā blondīne Parisa Hiltone viņa ieradās uz pasākumu, uzsmaidīja fotogrāfiem, nospēlēja savu dīdžeja «setu» un pazuda. Kaut arī mūziķes attieksme pret sanākušajiem medijiem bija draudzīga vai neitrāla, vienīgo interviju dzimtenē viņa sniedza tikai žurnālam, kas bija gatavs viņai par to samaksāt četrciparu skaitli.

Runā tikai par naudu

Aizvadītajā nedēļā Latvijā sākas pīļu medību sezona un tikpat lielas medības dzeltenajā presē sākās uz pēkšņi dzimtenē uzradušos Ellu – dziedātāju un vairākas Latvijas Mūzikas ierakstu «Gada balvas» deju mūzikas kategorijā ieguvušo Elīnu Fūrmani. Līdz šim bija pierasts, ka Ella vienmēr bijusi atvērta sarunām ar medijiem, labprāt par sevi stāsta un fotografējas, taču pēdējo divu gadu laikā dziedātāja ir krietni mainījusies.
Nenoliedzami Ella ir augusi un vairs necenšas visiem izpatikt, tāpēc arī nebija nekāds brīnums, ka dziedātāja, esot dzimtenē, nemēģināja apmeklēt visus iespējamos pasākumus, lai tiktu iemūžināta kādās smalko aprindu hronikās.

Nedēļu būdama Latvijā, dziedātāja ignorēja pilnīgi visu mediju pārstāvju interesi par sevi un atteicās sniegt jebkādus komentārus par savu dzīvi Amerikā. «Es tiešām negaidīju, ka mana atbraukšana izraisīs tādu ažiotāžu.

Esmu priecīga būt Latvijā, taču es neko nevaru komentēt vai stāstīt. Man ir noslēgts līgums ar vienu žurnālu un ir vienošanās, ka es citiem neko nekomentēju,» vienīgajā savā komentārā »VZ« laipni, bet strikti noteica Ella. Pēc neoficiālas, bet drošas informācijas, vienošanās dziedātājai ir ar žurnālu «Cosmopolitan» Latvijas versiju – par foto sesiju un ekskluzīvu interviju Ella esot saņēmusi ap 2500 latiem.

Slaveno draugu vairs nav

Sestdien uzstājoties «Krasta maču» pasākuma ietvaros, meitenes laiku kavēja arī pāris draugu – dažas meitenes, kuras līdz šim dzeltenajā presē nav figurējušas, bet pēc sarunas varēja noprast, ka tās ir Ellas kādreizējās klasesbiedrenes. Klāt bija arī viens no dziedātājas uzticamākajiem pavadoņiem Artūrs Ploniss (abi savulaik kopā devās muzikālajā kruīzā uz Zviedriju, puisis kopā ar Ellu darbojās arī klubā «DStyle») un, protams, arī Markus Riva (Miķelis Ļaksa), kurš tovakar piedalījās basketbola spēlē mūziķu komandā. Interesanti, ka dziedātājai līdzās nebija neviena no viņas «zvaigžņotajiem draugiem» – Aišas, Laura Reinika, Aleksandras Kurusovas, Violas Abramovas-Mailītes vai Santas Kolas. Kuluāros runā, ka ar vairākiem no saviem kādreizējiem draugiem dziedātāja ir izbeigusi jebkādu saikni. Ja neskaita Santu Kolu, tad neviens cits to publiski gan nav atzinis. Savulaik bulvārprese rakstīja, ka Ellas toreizējais draugs Māris Čerpinskis esot pametis darbu un pārdevis visu savu iedzīvi, lai pārvāktos dzīvot pie dziedātājas – abu attiecības visai ātri izbeidzās, jo Ella par svarīgāku uzskatīja karjeru. Tiesa, arī šīs ir tikai runas, jo dziedātājas bijušais draugs Čerpinskis nevienam medijam nav sniedzis nekādus komentārus par abu attiecību statusu.

Ceļš uz Holivudu pāri līķiem?

Var jau būt, ka viss, ko par dziedātāju runā kuluāros, arī atbilst patiesībai, un Ella savu ceļu uz slavu Amerikā ir sākusi, ejot pāri līķiem. Spriežot pēc Kalifornijas saviesīgo nakts dzīves blogeru ierakstiem, DJ Ella tur tiek vērtēta visai pretrunīgi. Tā, piemēram, vietnē ar nosaukumu «whosdate» (kuri satiekas) pirmie ieraksti par Ellu bija visai draudzīgi un ziņoja, ka nepieradinātā meitene dīdžejs Karmīna Vonga jeb DJ Wong, šķiet, ir atkal iemīlējusies un viņas jaunā sirdsdraudzene ir «Playmate» [tā apzīmē žurnāla «Playboy» modeles] Elīna Fūrmane.

Tiesa, komentāros parādījās ieraksts, ka DJ Ella tikai veido karjeru uz mīlestības rēķina. Tam sekoja norāde vairāk lasīt «Ask Jacky» [«Pajautā Džekijai» ir samērā populārs portāls blogs, kurā kāda persona Džekija vienmēr diezgan precīzi zina klačoties par Kalifornijas slavenībām]. Tur jau lasāms, ka piemīlīgā blondīne ir īsta karjeriste un, ierodoties Amerikā, ir samaksājusi 3000 dolārus vietējam afēristam Ronaldam Čakam Heisam par laulībām un laimīgu dzīvi sapņu zemē. Tiesa, blogotāja atzinīgi novērtē latviešu blondīni kā mūziķi un norāda, ka «Madonna savas karjeras sākumā bija vēl lielāka kuce»...

Neskatoties ne uz ko, šajos divos gados Ellai ir izdevies diezgan daudz. Meitene ir tikusi pie kvalitatīva videoklipa, ar kuru sevi reklamēt. Viņa kā dīdžejs vairs nav svešiniece vietējā izklaides biznesā. Vēl pērnā gada nogalē daudzi smīkņāja par dziedātājas dalību seriālā«Beverly Hills 90210: New Generation» kā aktrises Kamillas Grāmeres dublierei jeb kailķermenim. Šobrīd jau viņa ir pakāpusies soli augstāk un tikusi pie epizodiskas lomas «CBS» jaunajā seriālā «We Are Men». Un neizskatās, ka ar šo Ellai ir gana – viņa aizvien ar dzelžainu krampi dodas uz savu mērķi.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Kaspars Ūdris


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: