Dziedātāja Liene Šomase slīgst nakts uzdzīvē. Kurš pieskata bērnu?
Publicēts 20. janvārī, 2012.
Saposusies skaistā melnā kleitiņā jautrā kompānijā uz jaunā kluba «Dstyle» atklāšanas ballīti aizvadītajā piektdienā ieradās dziedātāja Liene Šomase. Malkojot dzērienus un sabučojoties ar draudzenēm, Šomase nepacietīgi gaidīja klubā parādāmies savu kavalieri – kādu norvēģu hokejistu.

Vēlāk kompānija devās ballēties tālāk. It kā nekā nosodāma, taču pēdējā laikā jaunā māmiņa visai bieži ir redzama dažādos Rīgas klubos un krogos, ļaujoties vētrainai uzdzīvei.

Glāzi neizlaiž no rokām

 Nedaudz pāri pusnaktij jaunatvērtajā klubā «Dstyle» parādījās dziedātāja Liene Šomase kopā ar bariņu draudzeņu: viņa steidzās klāt klubā sastaptajiem paziņām, lai tos sabučotu un novēlētu laimīgu jauno gadu. Vēlāk draudzeņu kompānija, tikusi pie dzērieniem, ieņēma vietu nelielajā deju placī. Sākumā visas meitenes dejoja pašas ar sevi, pēc pielūdzējiem it kā netīkojot, taču nedaudz pirms vieniem naktī Šomase, pat neuzvelkot jaku, savā īsajā kleitiņā izskrēja no kluba, lai sagaidītu kādu jaunu vīrieti. Dziedātājas pavadonis bija ārzemnieks, it kā hokejists no Norvēģijas. Kādu laiku pārītis kaislīgi dejoja, bet tad devās ballēties tālāk uz klubu «Coyote Fly». Jāpiebilst, ka lielāko vakara daļu Šomase ar draudzenēm pavadīja, cilājot glāzīti, un, tikai dejojot ar kavalieri, glāzi ar dzērienu atstāja uz galdiņa. Pastāvīgākie Rīgas naktsklubu apmeklētāji minējuši (tas lasāms arī interneta komentāros), ka šāda uzvedība Šomasei diemžēl jau esot kļuvusi par ierastu lietu – visbiežāk viņa manāma «Sapņos un kokteiļos».

Atgriezusies vecajās sliedēs

Aktīva klubu apmeklētāja Liene Šomase bija arī pirms satikšanās ar sava bērna tēvu uzņēmēju Mārtiņu Samuli: jau tolaik Šomases nakts gaitas tika plaši aprakstīta presē. Pēc bērna piedzimšanas un kopdzīves sākšanās ar Samuli pierima arī dziedātājas ballīšu gars. Taču pēc šķiršanās no bērna tēva Šomase ir atgriezusies gan uz skatuves, gan, izskatās, arī nakts dzīvē. Par dziedātājas nakts gaitām visai labprāt komentāros zem rakstiem par dziedātāju dalās lielākoties anonīmi komentētāji, taču nav dūmu bez uguns. Kāda no «Coyote Fly» bārmenēm »VZ« neoficiāli atklāja, ka aizvadītajā piektdienā pēc ballītes «Dstyle» dziedātāja esot bijusi «pamatīgā ķirsī» un pavedinoši centusies dejot klubā.

Avots: Agris Dūja, Jānis Ogle / Vakara Ziņas 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: