Dārtai Danevičai attiecības ar Valmieras aktieri Meieru
Publicēts 9. oktobrī, 2013.
Šopavasar uzplaucis Dailes teātra jaunās aktrises Dārtas Danevičas un Valmieras teātra jaunā aktiera Mārtiņa Meiera mīlestības zieds.

Jaunie aktieri Dārta Daneviča un Mārtiņš Meiers par vienu no viskarstāk apspriestajiem pārīšiem kļuva pēc iepriekšējās «Spēlmaņu nakts» ballītes pagājušajā gadā. Toreiz abi savas romantiskās attiecības noliedza un arī šobrīd tās neafišē, taču «sabiedrības modrā acs» jauniešus itin bieži kopā manījusi gan Rīgā, gan Valmierā. No abiem nekādus komentārus par šīm attiecībām nedzird, bet, ja vadās pēc teiciena «kas vainīgs, tas bailīgs», tad Meiera vairīšanās no »VZ« telefonzvaniem, kas bija veltīti pavisam citai tēmai, nudien izskatās dīvaini.

»VZ« jau rakstīja, ka pērn «Spēlmaņu nakts» ballītē Daneviča un Meiers it kā uzkavējās kopā, vairījās no fotogrāfu uzmanības un paslepus sadevās rociņās, turklāt arī neverbālā komunikācija liecināja par ko vairāk nekā vienkārši draudzību. Toreiz skaidrojums bija šāds: Danevičas kursa biedrene ir aktrise Anta Aizupe, kura Valmieras teātrī strādā kopā ar Meieru, tāpēc šo trijotni varot dēvēt par «vienu kompāniju». Daneviča jau ilgstoši mitinās Rīgā, bet Meiers dzīvo un strādā Valmierā, līdz ar to pat ģeogrāfiski abi nesanākot pāris. Acīmredzot tomēr ir sanācis… 

Avots: Agnese Vītola, Ingars Kļaviņš / Vakara Ziņas nra.lv

Foto: Kaspars Ūdris


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: