Busulim atteikta uzstāšanās "Jaunā viļņa" atklāšanā
Publicēts 25. jūlijā, 2013.
Daudzi televīzijas skatītāji, iespējams, pamanīja, ka 12. starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2013 atklāšanas koncertā nepiedalījās 2005. gada konkursa uzvarētājs Intars Busulis, lai gan programmā bija pieteikts.

  

«Tā bija mana vaina, kāpēc tur nebiju,» sarunā ar Neatkarīgo atzina populārais mūziķis. 

Intaram Busulim festivāla atklāšanas programmā bija plānota uzstāšanās ar dziesmu Ja tebja risuju, kuras autori ir Maestro Raimonds Pauls un leģendārais krievu dzejnieks Andrejs Dementjevs, kurš Jaunajā vilnī tika sveikts ar 16. jūlijā nosvinēto 85. dzīves jubileju. «Es šo dziesmu nodziedāju festivālā Slavjanskij bazar v Vitebske Baltkrievijā – tā atklāšanas koncertā, kas bija 11. jūlijā. Man pateica, ka tāpēc šo dziesmu vairs nevarēšu dziedāt Jaunā viļņa atklāšanā – vajadzējis iepriekš pakonsultēties,» savu kļūdu skaidro Intars Busulis. Viņš festivāla organizatoru pieņemto lēmumu uzzinājis divas dienas pirms koncerta. Preses konferencē festivāla atklāšanas dienā par izmaiņām konkursa programmā gan nekas netika minēts. 

Taču pavisam no Jaunā viļņa programmas talantīgais dziedātājs tāpēc nav izsvītrots – viņš uz Dzintaru koncertzāles skatuves Jūrmalā kāps piektdienas vakarā, kad savu 45 dzīves un 25 radošās darbības gadu jubileju svinēs Krievijas estrādes mākslinieks Leonīds Agutins. 

Vakar ar pasaules hitiem ir izskanējusi pirmā konkursa diena, un šovakar jaunie censoņi savas valsts hitus izpildīs kopā ar festivāla zvaigznēm. Mūsu valsts pārstāvis Pēteris Upelnieks salikts duetā ar Jaunā viļņa 2011 dalībnieci Lieni Candy, un viņu izpildījumā skanēs Raimonda Paula Любовь настала. Pirms konkursa koncertu sniegs Jaunā viļņa žūrijas pārstāvji, un šā vakara īpašais viesis būs pasaulslavenais itālis Toto Kutunjo. Rīt konkursantiem iedota brīvdiena, taču no pulksten 12 viņus varēs satikt Dzintaru pludmalē, kur jau tradicionāli notiks futbola mačs New Wave International Beach Soccer Cup, kurā savu sportisko formu demonstrēs jaunie dziedātāji pret konkursa žūrijas pārstāvjiem un citām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm. Tajā piedalīties apsolījusi dziedātāja Valērija un viņas vīrs Josifs Prigožins, Žanna Friske, Leonīds Agutins, grupa A Studio, Sergejs Lazarevs, Ņuša un vairāki citi. Visi laipni aicināti. Foto: Publicitātes  Avots: Santa Raita / Vakara Ziņas nra.lv  


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: