ASV šokā – policists uzmācies jau mirušai Vitnijai Hjūstonei
Publicēts 27. septembrī, 2013.
Pirms divām nedēļām ASV tiesībsargājošo orgānu speciālās nodaļas bijušais vadītājs iesniedzis tiesā prasību pret policijas seržantu Teriju Natollu – viņš apgalvo, ka Natolls pieķerts prettiesiskā rīcībā.

Pēc prasības iesniedzēja teiktā, dienā, kad nomira slavenā dziedātāja, viņš ar saviem darbiniekiem bijis viesnīcas numurā, kur atrada Vitnijas Hjūstones līķi. Specvienības karavīri neaiztika palagu, ar kuru apklāts nedzīvais ķermenis, lai neiznīcinātu pierādījumus no iespējamās nozieguma vietas.

Drīz vien notikuma vietā ieradās policijas seržants Natolls, kurš izrādīja neveselīgu interesi par mirušās mūziķes mirstīgo ķermeni, vēsta laikraksts «Los Angelos Times». «Terijs Natolls, nometies ceļos un noliecies pāri Vitnijas Hjūstones līķim, atsedza palagu, bet pēc tam sāka aplūkot kaunuma vietu. Gandrīz pieskaroties mūziķes ķermenim, policists izteica divdomīgas frāzes. Viņš paziņoja, ka dziedātāja izskatās diezgan pievilcīgi, neraugoties uz viņas vecumu un pašreizējo stāvokli,» stāsta speciālās nodaļas bijušais vadītājs.

ASV tiesībsargājošo orgānu augstākās vadības reakcija uz speciālās nodaļas vadītāja paziņojumiem bija visai negaidīta – viņu atbrīvoja no ieņemamā amata. Savukārt Beverlihilsas policijas leitnants paziņoja, ka vispār neko nezina par prasību tiesā un vēl mazāk par seržanta nepiedienīgo uzvedību un izteicieniem.

Avots: Jānis Meiers / Vakara Ziņas nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: