Artūra Irbes meita kļūst par jauno ballīšu karalieni
Publicēts 16. decembrī, 2013.
DJ Ellas dzimšanas dienas ballītē kopā ar vienu no savām labākajām draudzenēm, modes mākslinieci Aļonu Bausku ballējās arī slavenā hokejista Artūra Irbes meita Anita.

 

Viņa pēdējā pusgada laikā sastopama teju visos lielākajos mūzikas un modes pasākumos: izskatās, ka pašmāju slavenību saviesīgajā dzīvē ir uzradusies jauna ballīšu karaliene.

Nu jau vismaz divus gadus no saviesīgas dzīves un mediju uzmanības loka ir zudušas ballīšu karaliene Anete Sončika un viņas tuvākās sekotājas Vineta Lubgane un Elizabete Vanaga. Šķiet, ka mākslīgā skaistuma ēra līdz ar šo dāmu pazušanu burziņos ir beigusies un «uztūnētās» blondīnes ir nomainījušas dabīgas meitenes. Pēdējā pusgada laikā aizvien biežāk mūzikas un modes pasākumos sastopama modele Anita Irbe, kuru var pieskaitīt pie pastāvīgajām Rīgas naktsklubu dzīves baudītājām. Visbiežāk Irbe atpūšas kopā kompānijā ar amata māsu Luīzi Salmgriezi un modes mākslinieci Aļonu Bausku, reizēm ar šo meiteņu kompāniju nakts dzīvē dodas arī Jaunā Rīgas teātra aktieris Ivars Krasts. Atšķirībā no citām «ballīšu pavēlniecēm» Irbe gan vienmēr izceļas ar disciplinētību, arī vulgārus izlēcienus neatļaujas – slavenajam tēvam (pagaidām) kaunu viņa nedara.

Avots: Jānis Ogle / Vakara Ziņas, nra.lv

Foto: Jānis Ogle


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: