Arnolda Švarcenegera tēlu izmantos animācijas filmā
Publicēts 7. aprīlī, 2011.
Trīs mēnešus pēc Kalifornijas gubernatora amata atstāšanas 63 gadus vecais aktieris un politiķis Arnolds Švarcenegers atklājis savus tuvākos nākotnes plānus – sadarbībā ar Stenu Lī tiks veidots animācijas seriāls Governator un taps komiksu grāmata, kurā supervaronis Arnolds cīnīsies pret noziedzniekiem. Tāpat neapklust runas, ka A. Švarcenegers varētu piekrist filmēties kādā Holivudas grāvējā.

Intervijā žurnālam Entertainment Weekly A. Švarcenegers atklājis, ka kopā ar izdevniecības Marvel mākslinieku S. Lī (viņš ir viens no Zirnekļcilvēka un citu pazīstamu komiksu supervaroņu radītājiem) jau strādā pie jaunās idejas. Varoņa, kuru animācijas filmā ieskaņos pats A. Švarcenegers, vārds izvēlēts, apvienojot viņa politiķa tēlu (gubernators angliski ir governor) un slavenāko atveidoto lomu – Terminatoru.

«Varonis faktiski atkārto manu karjeru – sākot ar kultūrismu, turpinot ar piedzīvojumu filmām un beidzot ar gubernatora amatu. Tas puisis apvieno visas manas īpašības, viņa sūtība ir cīnīties pret noziedzību, dabas katastrofām, vienmēr iekulties dažādos piedzīvojumos,» stāstījis A. Švarcenegers. Viņš arī atklājis, ka varoņa māja saskaņā ar sižetu būs netālu no okeāna un tās pagrabā vieta atradīsies ne tikai dažādiem futūristiskiem sauszemes transporta līdzekļiem, bet arī zemūdenēm. «Filmā mana māja būs tuvāk okeānam nekā patiesībā, taču tā ir tikai filma,» sacījis aktieris.

«Tikai pēc aiziešanas no gubernatora amata, Arnolds nolemj aktīvi pievērsties cīņai pret noziedzību un ierīko savu ar jaunākajām tehnoloģijām apgādāto štābu Brentvudas savrupmājas pagraba telpās,» sižeta līniju atklājis S. Lī, piebilstot, ka par animācijas seriāla varoņiem kļūs arī aktiera sieva Marija Šraivere un viņu bērni. Arī viņi savas lomas ieskaņos paši.

Kaut gan seriālu paredzēts sākt demonstrēt tikai nākamā gada sākumā (tad arī veikalos parādīsies komiksu grāmata), jau tagad uzsākta diezgan vērienīga reklāmas kampaņa. AFP vēsta, ka nākamnedēļ Kannās Governator autori solījuši sniegt sīkāku informāciju par projektu. Vienlaikus amerikāņu medijos aizvien aktīvāk cirkulē baumas, ka A. Švarcenegers plāno piedalīties filmas True Lies turpinājuma uzņemšanā un jau ticies ar režisoru Džeimsu Kameronu, lai apspriestu filmas detaļas.

Avots: Māris Krūmiņš / Vakara Ziņas

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: