Agnese Zeltiņa prāto par atgriešanos Latvijā
Publicēts 12. septembrī, 2013.
Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā norisinājās krāšņa ballīte – savu 15 gadu jubileju atzīmēja telekanāls TV3. Uz šo pasākumu ieradās daudzi sen neredzēti cilvēki, tostarp nu jau pāris gadus Itālijā dzīvojošā aktrise Agnese Zeltiņa.

 

 Savulaik aktrise Agnese Zeltiņa vadīja šovu «Dejo ar zvaigzni» – tā pirmajā sezonā 2006. gadā, kopā ar vēlāko skandālistu, bet toreiz tikai deju pasniedzēju Valēriju Mironovu. «Neskatoties uz to, ka atsauksmes tolaik bija ļoti… hmmm… dažādas, tas tomēr bija pirmais šovs un ļoti liels izaicinājums. Par to laiku es varu teikt tikai to vislabāko – profesionālā ziņā tas atkal bija solis vai lēciens nezināmajā. Tas ļoti palīdzēja saprast, ko nozīmē tā saucamais «on-line» režīms, arī tagad Itālijā tādā strādāju. Kļūdas netiek piedotas. Taču kļūdas nav jālabo, tās vienkārši nedrīkst pieļaut,» ekspresintervijā »VZ« apņēmīgi noteica aktrise.

Telekompānijas ballīte gan neesot bijis iemesls, lai Agnese Zeltiņa steigtu uz Latviju. «Nē, nē, vienkārši atbraucu pēdējo augusta nedēļu pavadīt [Latvijā] kopā ar ģimeni. Pēc tam – atpakaļ uz Itāliju. Žurnālam «OK!» ir uztaisīts ļoti daudz interviju (aktrise strādā šajā izdevumā – aut.), tās vajag sarakstīt un nopublicēt, tāpat jāatsāk darbs televīzijā – tur strādāju jau otro gadu, un jāpaveic vēl daudz citi darbi,» stāstīja Zeltiņa, pēc kuras klāstītā spriežot – darba viņai ir pilnas rokas.

5. septembrī būs divi gadi, kopš Agnese uzturas Itālijā. Vai tā būs viņas valsts uz mūžu? «Es atbildēšu ļoti vienkārši: laiks ciemoties un laiks braukt mājās. Un mājas man ir šeit,» teica Zeltiņa. Aktrise gan bilda, ka vēl nevar «simtprocentīgi pateikt», ka atgriezīsies Dzimtenes klēpī. «Man Latvija ir ļoti svarīga, un pēc visām ārzemēm, kurās es esmu nodzīvojusi pietiekami ilgi, esmu sapratusi, ka šī valsts ir tā vērta, lai tajā investētu savu spēku, enerģiju un visu savu mīlestību.»

Tiesa, uz »VZ» jautājumu, vai var rakstīt, ka Agnese Zeltiņa grasās atgriezties Latvijā, aktrise atbildēja neminstinoties: «Nē! Tāds lēmums vēl nav pieņemts.»

Avots: Sandris Vanzovičs / Vakara Ziņas nra.lv 

Foto: Kaspars Ūdris 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: