2013. gada lielākie skandāli Latvijā
Publicēts 28. decembrī, 2013.
Ozoliņš piedāvā skolot seksa gudrībās un... «aplaužas».. Sandis Kiops beidzot saņem, ko pelnījis..

Pēc ilgākas pauzes dzimtenē bija iegriezies brunču mednieks un dažkārt arī režisors Miks Ozoliņš, kurš bija atvedis uz šejieni arī savas meitiņas māti amerikānieti Kimberliju Insu. Pašam Ozoliņam te bija plānots vadīt dubļu cīņas festivālā «Pestivals», kā arī piepelnīties, vadot seminārus vīriešiem, kā uz vienu nakti dabūt sievietes seksam. Par semināriem vajadzēja maksāt 20 latu, taču Ozoliņš solījās atdot naudu ikvienam, kuram pēc viņa seksa gudrību uzklausīšanas neizdotos pavest vismaz trīs dāmas. Taču «Pestivals» tika atcelts, par semināriem nebija intereses – pilnīga izgāšanās, kas gan Ozoliņa pašpārliecinātībai (iedomībai?) bija kā pīlei ūdens.

Sandis Kiops beidzot saņem, ko pelnījis

Ik gadu kāds, kāda vai (visbiežāk) kādi cenšas ar dažādu veidu «zīmēšanos» kaut uz mirkli pavīdēt medijos un gūt īslaicīgu popularitāti. Arī šogad tādu netrūka, taču visu priekšgalā tomēr ierindojams mūziķis Sandis Kiops, šlāgermūzikas ansambļa «Titāniks» līderis. Ko tikai viņš visu neveica! Fotografējās, kā no mātes miesām nācis, burziņos bučojās ar mazgadīgajām un saviem gejiskajiem draugiem, veidoja pats savu šovu, ik uz soļa un pat ielās centās demonstrēt slaveno «pīlādžogas spērienu» (dziesmas «Pīlādžoga» izpildīšanas laikā Kiops vienmēr cenšas iespert tukšam gaisam) utt. Protams, viss regulāri tika atspoguļots arī sociālajos tīklos. Oktobrī beidzot notika tas, uz ko daudzi cerēja jau sen – Kiops dabūja zilu aci, turklāt uz ielas atjēdzās zeķēs un ar sasistu fotokameru. Šādi piedzīvojumi Kiopu bija piemeklējuši iedzeršanā kādā Pārdaugavas dzīvoklī. Brīnums, ka kaut kas tāds ar viņu notiek tik reti.

Kombuļu Inese precas, precas un neapprecas

Kolorītā dziedātāja Inese Cibuļska (35) jeb Kombuļu Inese jau pavasarī aktīvi gatavojās kāzām, sociālajos tīklos pat pārdēvējoties sava līgavaiņa itāļa Paskvāles Adario uzvārdā. Arī greznā kāzu kleita (vismaz idejiskā formātā) bija teju pašūta, vēlāk kolorītais pāris devās uz Itāliju, lai mūsu dāma iepazītos ar līgavaiņa vecākiem, savukārt gada nogalē turpat jau sen vajadzēja būt notikušām kāzām. Nekā. Līgavaiņa vecāki esot uzskatījuši, ka viss notiek pārāk sasteigti, pārim vienam otru tomēr labāk jāiepazīst un vispār – kur steigties?! Nu kāzas pārceltas uz nākamā gada jūliju. Droši vien, ka Paskvāles vecāki cer, ka līdz tam laikam dēls nāks pie prāta...

Aktieri Zvīguli izmet no teātra

Vai nu šogad aktieri uzvedās aplam disciplinēti, vai arī teātru vadība iemācījusies konfliktus apdzēst jau pašā saknē un neļaut tiem atstāt pašu mājas sienas, taču šajā jomā bijis ļoti rātns gads – tikai Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kaspars Zvīgulis (32) tika padzīts par ilgstošu dzeršanu, kas sākusi būtiski traucēt šā talantīgā aktiera profesionālajai darbībai, jo uz skatuves funkcionēt viņš vairs nebija spējīgs. «Visiem jau bija apnicis ar viņu auklēties – cik reižu netika «atkačāts», lai viņš varētu nospēlēt izrādi,» tā par Zvīguļa postošo atkarību no alkohola, kas vilka viņu arvien dziļākā purvā, teica kāds teātrim tuvu stāvošs cilvēks. Pēdējais piliens bijis, strādājot pie režisores Ināras Sluckas izrādes «Zudušo laiku citējot», kur Zvīgulim bija uzticēta galvenā loma. «Viņam pašam likās, ka viņš var spēlēt, taču pārējiem [kolēģiem] šķita, ka viņš nespēs pat skatuvei pāriet nepakrītot.» Pašlaik Zvīgulis mīt kaut kur Spānijā, uz kurieni aizdevās sevi «salabot».

Avots: Sandris Vanzovičs / Vakara Ziņas, nra.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: